Blogga om Baka en present

blogga

Blogga om Baka en present

Jippie, idag är jag så glad att presentera mitt första riktiga blogguppdrag! Baka en present finns nu på  Baka.se. Under sommaren har jag bakat, pysslat och fotat fina presenter som passar olika bakverk. Här kan ni se resultatet! Ni som följer mig har ju fått smygkika på all bakning som jag gjort under sommaren…men det kommer mycket mera under hösten! Kika gärna in på den fina receptsidan Baka.se, för att hitta nya recept, lägga upp dina egna recept, få bra baktips eller bara få massa inspiration!

baka-en-present-0.jpg

Samarbete med Baka.se

Ett utdrag från Baka.se

Nu drar vi igång höstens tema här på baka.se tillsammans med pysselbloggen DIYSweden. Här kommer vi ge tips på bakverk som passar att ge bort och hur du på ett kreativt och enkelt sätt slår in dem i paket. Eller vad sägs om hemmagjorda geléhjärtan i en vacker hjärtask? Så sätt igång att överraska…

www.diysweden.se.jpg

Baka en present

(Ett utdrag från Baka.se)

Är du på jakt efter den perfekta gåbortpresenten eller vet du inte vad du ska ge i födelsedagspresent till vännen som har allt? Eller vill du tacka grannen som hjälpt dig vattna blommorna och överraska älsklingen på er speciella dag? – Säg det med en kaka!

I samarbete med bloggerskan DIYsweden kommer här smakfulla recept samt tips hur du steg för steg packar in dina sötsaker till små uppskattade presenter. Under hösten kommer vi fylla på med flera roliga och kreativa tips – häng med!

Hoppas ni hänger med under hösten med bakning och pyssel! Ps. vill du göra den blommiga asken på bilden, så finns mer bilder och länkar för material om du klickar här.
Kram
Katarina
Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen