Inspirationsresan 2018 – Mölle & Höganäs

Mölle & Höganäs

Inspirationsresan 2018 – Mölle & Höganäs

Idag bjuder jag på bilder och inspiration från Mölle & Höganäs. Bildkollage från vårt härliga boende ”Mölles tre rum”, Mölles krukmakeri och Höganäs med Garage Bar och saluhall. Hoppas jag kan inspirera er med alla bilder för den här platsen i Sverige kan jag varmt rekommendera. Resan är arrangerad av Lina by the Bay.

Mölle & Höganäs

Mölle

En fantastiskt söt liten by längs ute på Kullahalvön, med anrika Mölle Grand Hotell, Mölle krukmakeri, samt några genuina restauranger i hamnen med fisk, hembakt och glass.

Mölle en vacker by

Vi tog en promenad runt i byn, väldigt vackra vita hus och så välskött och snyggt. Hela Kullahalvön består av öppna landskap, med många får, hästar och kor. Här kan man kombinera sitt boende med en aktiv semester. Vi såg både kanotgrupper, jogginggrupper, cykelgäng och ridgäng.

Mölle & HöganäsMölle & HöganäsMölle & HöganäsMölle & HöganäsMölle & Höganäs

Mölle krukmakeri

Kafé och restaurang med möjlighet att sitta både inomhus på glasverandan med vindruvsrankor i taket eller ute i den mysiga trädgården. Inne i huset finns både butik och keramikverkstad med mycket fin rustik keramik. Mölle Krukmakeri har öppet dygnet runt så länge det finns folk som vill äta något…Frukost, lunch, fika eller bara en drink vilket höjdarställe! Mölles träffpunkt helt enkelt.(Obs! Kolla in ett kul Diy-tips den fina eldtunnan)

Restaurang Garage Bar Höganäs

Cool restaurang med gamla bilar, snygg inredning, hippt skäggigt folk, god köttig mat och bra service. Kika närmare på Garagebar.

Mölle & Höganäs

Mölles tre rum – vårt boende

Välkommen till ett boende utöver det vanliga! Vi bokade boendet via Airnb, namnet är ”Mölles tre rum” men även kallat Amerikavillan. Prisvärt och fantastiskt fint!

Amerikavillan

Vilken miljö, tjocka stenväggar, vackra tapeter och mängder av gamla intressanta möbler och prylar.

Rum & Frukost

Tre stora fina rum och ett vackert badrum. Här skulle man vilja bo jämt! Otroligt härlig frukost med allt man kan önska sig och framförallt väldigt smakfullt dekorerat!

Höganäs saluhall

Vilken lokal! Rustikt och väldigt snyggt! Här högg vi in på en smaskig buffé med allt man kan önska sig! Ovanpå de jättestora keramikugnarna är buffén uppdukad, med sallader, kött/fisk och flera efterrätter

Höganäs keramik

Under restaurangen, hittade vi de stora ugnarna och keramiktillverkningen. Spännande att få gå in i ugnarna och kika på de gamla lerkrusen, som även fanns att köpa.

Mölle & Höganäs

Tack för det fina besöket i Mölle & Höganäs, vi kunde gärna stannat längre…..Färden gick vidare mot Falkenberg Strandbad, med spa. Det får ni se mer av imorgon….

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen