Inspirationsresan 2018 – Falkenberg Strandbad

Inspirationsresan 2018 – Falkenberg Strandbad

Idag bjuder jag på sista delen från vår underbara Inspirationsresa med pysseltjejerna. Falkenberg Strandbad, ett väldigt fint hotell med spa!

(Obs! ej sponsrat inlägg)

Falkenberg StrandbadFalkenberg StrandbadFalkenberg Strandbad

Falkenberg strandbad

Ett stort hotell som har så mycket! Vacker inredning, fint spa med pooler både inomhus och utomhus, bastu, eldrum, restauranger, barer och dessutom ligger vacker precis på stranden! Ett hotell fullt av liv och rörelse, som passar kärlekspar, konferensgästerna eller den stora släkten.

Falkenberg StrandbadFalkenberg Strandbad

Stiliga entrén, med spelmöjligheter och många mysiga sittplatser

Falkenberg StrandbadFalkenberg Strandbad

Hotellet – inredning – kolonial stil med tyngd och elegans…

Falkenberg StrandbadFalkenberg Strandbad

Poolen i växthuset

Finaste poolen enligt mig finns inomhus i det stora växthuset…så vackert med eld vid poolen! Många mysiga bäddar att vila på. Vi åt gott och fräscht vid poolen iklädda våra mjuka badrockar.

Falkenberg Strandbad

Visst är vi fina i våra badrockar och tofflor! Tofflorna får man ta med hem.

Poolområdet utomhus

Utomhus finns ett par varma poolen, många snygga solsängar, en stor bubbelpool och ett väldigt vackert växthus. I växthuset stannade vi länge, med en kanna Sangria. Jag hade nog förväntat mig att utomhusdelen skulle ligga med strandutsikt, men det var ändå fint gjort på baksidan av hotellet.

Spa

I hotellets nedervåning hittar man spaat. Trevlig service, mörkt och mysigt. Här kan man förstås boka alla möjliga behandlingar. Vi valde att besöka poolerna, bada bastu med dopp i havet och koppla av i eldrummet. Eldrummet är ett tyst rum, med en stor eldstad och många dubbelsängar. Här kan man dricka te, vatten, äta frukt och vila. Jag hade ärligt talat lite svårt att koppla av här, det var väldigt varmt…kanske passar bäst för kärleksparen…men fint var det! Den gröna varma sittpoolen ligger fint med utsikt över havet, alldeles intill hittar man bastun, med möjlighet till havsbad…Supertrevligt och bra för tjejgängen!

Falkenberg Strandbad

Mys på rummet – Vi avslutade kvällen på rummet, med chips och tjejsnack.

Frukosten

Frukosten är en viktig del i själva hotellvistelsen, så gott att bli serverad en gigantisk buffé!.. egentligen är jag ingen frukostmänniska…men nu måste man bara smaka på allt! Matsalen är otroligt stor, och frukostbuffén gedigen med allt man kan tänka sig. Snyggt upplagd med nyttiga hemgjorda juicer, varmrätter, kallskuret, gott bröd, crossianter, våfflor, bär…Frukost med otroligt hög kvalitét, den bästa äggröran jag ätit, och laxmackan var suverän! Vid nästa besök skulle jag gärna vilja testa Alacarte restaurangen, för det här var riktigt bra! Kolla in utsikten, sådan vacker havsutsikt och vilken tur det var sol och vindstilla…här kunde man klart kunnat stanna en natt till!

Stranden

Vi avslutar vår härliga helgresa med en promenad på stranden…njuter, fotar och plockar snäckor.

Tack för en härlig helg, och så kul att få lära känna mina fina vänner Anna @pysselliv, Jackie @jaqulinesplats och Lina @Linabythebay. Ett extra stor tack till Lina som ordnat den här mysiga helgresan!

Kram från mig ?

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen