Bilder från Västerbotten

Bilder från västerbotten

Bilder från Västerbotten

Nu är jag och familjen tillbaka efter en mysig vecka med många släktbesök i Västerbotten! Vilken vacker miljö! Så lugnt, skönt och avkopplande…man skulle önska att det fanns lite mer av detta lugn i Stockholm….Vi hann med vackra promenader vid forsarna, loppisbesök, båttur, konst och fotoutställning och så ett äkta Norrlandsbröllop.

Bilder från västerbottenBilder från västerbottenBilder från västerbottenBilder från västerbotten

Vindelforsen – Renforsen

Vi bodde vid vackra Vindelforsens camping. Där finns ett hotell, stugby, camping, restaurang och café. Det finns även en fin konstuställning i spännande lokal: Kvarnen.  Jag tycker att forsen är så magisk, säkert eftersom jag inte är uppvuxen här själv. Det går en fin promenadstig runt forsen, med hängbroar som gör det enkelt att promenera över forsen.

Miljön kring Vindelforsen

En vacker stig slingrar sig kring forsen. Det finns en fin lekplats med träfigurer, rastplatser mer grillplats, blommande vägkanter och skyltar med blomsorter, samt möjlighet att lära sig mer om våra svenska fågelarter. Kul att mixtra med kameran när man fotar forsar…

Bilder från VästerbottenBilder från västerbottenBilder från VästerbottenBilder från västerbottenBilder från västerbotten

Äkta Norrlänskt bröllop

Så underbart att få vara med om ett äkta Norrlänskt bröllop, med stora släkten! Vacker miljö, god mat & dryck, fantasktiska band och äkta kärlek! Tack för att vi fick vara med!

Loppisbesök

En av mina favoriter här i Västerbotten är att besöka loppisar…kanske inte lika uppskattat av resten av familjen…men men. Bästa loppisarna hittar man ju längs vägkanterna…men det ekade tyvärr tomt på det, så synd. Men vi hann besöka några fina antikloppisar och fynda några roliga saker. Det blev några gamla sillburkar i plåt, porslin….till kommande pyssel och lite virkade dukar.

Bilder från västerbottenBilder från västerbotten

Mårdseleforsarna

Ett besök vid Mårdseleforsarna är nästan ett måste när man är i området. Här finns kraftfulla forsar, många hängbroar, lugna vattendrag och fina klippor. Det blev inget bad idag, då regnet hängde i luften .men ett gott besök på restaurangen som serverar mat med äkta svenska råvaror.

Bilder från västerbottenBilder från västerbotten

Många fina släktbesök…Jag beundrar verkligen de vackra röda husen och ladugårdarna!

Bilder från västerbotten

Sommarblommor och gärdsgårdar…vilken svensk sommarkänsla!

Bilder från västerbotten

Släkten, de kan verkligen det här med att göra något vackert av återbrukade saker! Ett gammalt symaskinsunderrede, en gammal dörr, emaljsaker….

Bilder från västerbotten

Ladugården dekoreras så fint med blommor och en gammal cykel…som är redo för fiske i älven!

Bilder från Västerbotten

Tänk att man kan tillverka något så vackert med en grånad pinne! Pinne-Lyktan och zinkhinken med ängsblommor blir en sån fin installation!

Nu är man fyllt på hjärnan med nya pysselideér. Jag plockade en kasse med lite gråa pinnar…så jag hoppas det blir till ett fint Diy-pyssel till stugan i sommar!

Ha det bra så länge!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen