Sy- och Hantverksfestival i Stockholm 17-19 feb 2017

Sy- och Hantverksfestivalen 2017

Sy- och Hantverksfestivalen i Stockholm 17-19 feb 2017

Imorgon startar Sy- och Hantverksfestival på Älvsjömässan i Stockholm. Det ska bli så spännande att besöka mässan och se om det kommit några nyheter i år! Jag gillar verkligen att gå på mässa! Fullt av glada entusiastiska människor, alla med samma intresse…att pyssla med händerna! Ett stort plus för den den här mässan är att det går att handla massor om man vill! Garn, tyg, symaskiner, papperspyssel, pysseltidningar och smyckestillbehör…men jag hoppas för varje år att de skulle komplettera mässan med en till hall, fylld med färg, penslar, sprayburkar, papperspyssel, bakverktyg…diyworkshops…japp det här är något för Sverige att jobba på!!!

Sy- och Hantverksfestivalen

Kanin – i ekologisk trikå, med garnbollssvans och broderad nos och ögon.

Sy- och Hantverksfestivalen

Spännande möten och en mysig dag!

Några besök är inplanerade bl.a. ett nytt franskt företag ( Onoe Diy Bijoux) med smyckestillbehör, besök hos ullfavoriten Alpaca of Sweden, smyckesfavoriten Pagoni och tygföretaget Elvelyckan design…och jag hoppas självklart att hitta några spännande nya samarbetspartners! Jag har med mig bästa sällskapet, så vi kommer få en jättemysig dag med workshops, shopping och god mat!

Sy- och Hantverksfestivalen

Sy en kanin

Den här lilla kaninen sydde jag ihop idag med tyg från Elvelyckans design. Fick plötsligt sådan sylust igen…min symaskin har ju varit på lagning här i höstas, sen har den varit undanpackad i förrådet då vi byggt om hemma…men nu är syinspirationen tillbaka!!! Det var såå kul att sy mjukdjur igen!

Sy- och hantverksfestivalenSy- och hantverksfestivalenSy- och hantverksfestivalen

Diy-kit: Sy en kanin

Skulle ni tycka det vara kul att få hem ett litet Diy-kit med mönster, material och beskrivning (och med en komplett bildbeskrivning här på bloggen)? Det här är något som jag kanske har tänkt komplettera min sida med….Hör gärna av er med kommentarer! ? Skulle det vara ett färdigsytt mjukdjur, eller ett diykit att sy själv, vilket pris skulle vara ok? Skulle det vara en kul vinst i en tävling?

Nu är jag redo för mässa! De här tagsen….får funka som ”visitkort”…egentligen tags till mina hantverk…men jag använde dem på Formex som visitkort, med handskrivet namn på baksidan.

Hoppas ni får en fin helg!

❤ Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen