Julkulor av kaffefilter

Julkulor

Varje år är det något som känns om årets julpyssel! Vi har ju sett pyssel komma och gå, vissa år gjordes en massa dekorerade plåtburkar och glasburkar. Förra året blev det en storm av pappersstjärnor i alla möjliga former. Något år kom pepparkakskransen.. och i år har vi fått se väldigt många apelsingirlanger. Det är ju kul när pysslet sprider sig över hela nätet, det känns som vi pysslar alla tillsammans fast de flesta kanske sitter hemma själva vid sitt köksbord. Idag bjuder jag något som ni pyssliga kanske sett på nätet…Julkulor av kaffefilter

Julkulor

Julkulor av kaffefilter

Visst är de fina! Jag såg såna här julkulor först hos min vän Merja @silverodlan och sedan hos Jenny @vitavillan …..sen finns det säkert många fler som gjort dem redan. Här bjuder jag på min beskrivning steg-för-steg med bilder samt en liten film. Hoppas ni vill göra dem!

Julkulor material

Julkulor – material:

🎄 8 st kaffefilter bruna eller vita
🎄 snöre för upphängning

Verktyg: glas (rund form), penna, sax, limpistol

Julkulor

Julkulor – gör så här:

Plocka fram, sax, limpistol, penna, kaffefilter, ett glas och snöre.

Julkulor
9) Tag gärna lite lim i botten och toppen på kulan och håll ihop alla papperscirklar så blir den extra fint! Man kan så klart dekorera med träkulor, pärlor och glitterlimstift etc!

Julkulorna är klara!

Julkulor
Julkulor

Lycka till med dagen julpyssel! Är ni nyfikna på fler julkula-pyssel klicka på länkarna. Julkulor av papper, Julkulor av ull.
Kram 🤶 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen