Juldekorationer i papper

juldekorationer

Juldekorationer i papper

I december brukar jag ordna en julpysselkväll för mina närmsta, vi pysslar, fikar och lyssnar på julmusik! Allt för att komma i stämning! Så himla mysigt! Varje år brukar det bli lite nya saker, hittills har vi gjord kulor med decoupagedekorationer, strutar, julkort, tomtar i ull, lertomtar, leränglar, marsipanfigurer och massa annat. Det är ju alltid kul att prova på något nytt! Så i år har jag beställt ett helt paket med juldekorationer i papper från Creativ Company. Nu har jag fått paketet och tänkte visa det för er!

juldekorationer

Här har jag provat att pyssla ihop några dekorationer, de var enkelt och väldigt roligt! Jag tror att det kommer att passa jättebra till pysselkvällen! De blev riktigt snygga också, i fina vintagepapper!

juldekorationer

Diamanter

juldekorationer

Julriset börjar snart bli fullt av allt vårt pyssel, längtar redan till att granen ska tas in!

juldekorationer

Julstrutar, passar perfekt att lägga julens karameller och kolor i!

juldekorationer

juldekorationer

Betyg på pysselpaketet!

Julkulor i papper, de blev himla fina! De här var lite mer avancerade att göra, men det finns enkla bildbeskrivningar med till varje juldekoration. Det bästa av allt! Genom att hämta hem gratisappen ”Barcod” så kan du scanna och få en en superbra lättförståelig film i din telefon! Det här gillade verkligen min tekniska man, som även han satt med och pysslade! Bra betyg för hela pysselpaketet, tyckte alla i familjen från 6år till 44år!

juldekorationer

Instruktionsfilm i din telefon

Så här ser det ut på beskrivningen, bara att ladda hem ”Barcod-appen” och scanna med din telefon, sen har du filmen i din telefon! Så proffsigt!

Diy: Diamanter

I juldekorationspaketet finns flera små paket med olika dekorationer. Alla med förklippt kraftigt papper med olika mönster. Det mönstrade pappersbitarna är lätta att vika då det finns förpräglade linjer. Du behöver ha dubbelhäftande tejp, den var väldigt bra!

Diy: Fläthjärta

Jag tycker att sådana här klassiska flätade hjärtan är så vackra, och känns så svenska! Men ibland kan de vara lite svåra att få ihop…Men med bildbeskrivningen, blev det riktigt enkelt!

juldekorationer

Paket med juldekorationer

Så här ser julpyssel paketet (artnr 97630) ut, det ingår totalt 66 olika juldekorationer. Pappret heter Vivi Gade Design och finns även i andra färgkombinationer som ex. svart/vitt. Priset är 290kr för hela paketet, och det tycker jag är riktigt prisvärt för det här stora pysselpaketet som kommer att räcka till många pysselkvällar. Det är ju också bonus att man kan använda alla pappersdekorationer som mallar och spara till andra jular!

Vill du också beställa ett paket med julpyssel , så klicka på länken julpyssel och kika gärna på Creativ Companys fina sida, de har så mycket material, jättebra inspirationssidor och filmer!

Ha en toppendag!

Kram

Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen