Sticka raggsockor

Sticka raggsockor

Sticka raggsockor

Till jul fick flera av oss pysslare ett fint pysselpaket från Adlibris, paketet var fyllt med många bra saker och väldigt mycket garn! Det kommer nog bli många garnbollspyssel för mig i vår…jag som inte är någon stickfantast! Men en del av garnet fick bästa stickkompis ta hand om, och här är resultatet. Jättefina och användbara raggsockor som är toppen att ha i stugan, i skridskon eller pjäxan! Vill du hitta en enkel beskrivning så har jag ett jättebra tips! Järbo har en väldigt bra Stickskola: Lär dig sticka raggsockor.

Sticka raggsockor

Sticka raggsockor

Eftersom de finns en så bra beskrivning hos Järbo, Sticka raggsockor,  så lägger jag inte ned tid på att göra en ny. Järbo har massor av mönster för privat bruk, så gå gärna in på deras fina sida.

Sticka raggsockor

Garn och stickor

Här är det garn vi använt till sockorna, visst är det härliga pasteller! Sockorna känns mjuka och varma, då de är ullgarn! Tack Adlibrisdiy för garn till detta pyssel! Stickor 3,5 är använt till sockorna. Det går åt cirka ett garnnystan per socka.

Sticka raggsockorSticka raggsockor

Visst känns det lyxigt att gå runt i hemstickade sockor! Så mysigt!

Kramar Katarina

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top