Panda

Panda

Panda

Ni som hängt med ett tag här på bloggen vet att jag älskar att sy mjukdjur! Dels för att de är såå söta och kul att skapa! Idag vill jag presentera mina nya samarbetspartner Elvelyckan design! Ett fantastiskt företag med två systrar som skapar egna mönster och trycker upp på tyger med hög kvalitét! Tygerna finns i bomull och trikå, mönstrena är lekfulla och vackra! Min idé är att ta fram mönster till söta små mjukdjur, kuddar, gosefilter…ja idéer finns det gott om! Idag får ni en förhandskik på mitt första djur! En liten panda i mjuk trikå.

Panda

Panda

Den lilla pandan är tänkt som ett gosedjur för de riktigt små barnen. Jag har valt ett svart/vitt mönster så att de ska passa både till flicka och pojke.

Panda

Pandan är sydd i vit, svart mudd och trikåtyget ”Black X”.

PandaPanda

Elvelyckan design

In och kika på deras hemsida, de har fantastisk många fina tyger. Jag hittade Elvelyckan på syfestivalen, deras fina monter stack ut lite extra med sina härliga mönster!

 

Panda

Mönsterritning

Min idé att ta fram några roliga och söta mjukdjur, börjar alltid med någon sorts skiss…och jakt på mönster i böcker och på nätet. Idag får ni ta del av arbetet från idé till färdigt mjukdjur. Men mina framtida planer är att ni ska kunna köpa små sykit hos Elvelyckan och här på bloggen med tyg och mönster till olika djur. Djuren ska även kunna beställas färdigsydda, för den som hellre vill det!

Från mönster till mjukdjur

Idag får ni bara en enkel bildbeskrivning ungefär hur det går till att sy ett mjukdjur. En tydlig sybeskrivning med mönster och steg-för-steg-bilder kommer att följa med sy-kitet. Min idé är att skapa enkla djur som de flesta ska klara att sy ihop! Tänk vad bra och miljövänligt att kunna skapa egna mjukdjur åt sina barn! Man vet helt enkelt att materialet är bra! Här kan man välja ta bort knappar eller pärlor för säkerheten till de riktigt små, man kan också broderad kring nosen och kring tyget runt ögonen för att detaljerna ska sitta fast extra bra! Här väljer man helt enkelt själv hur mycket arbete man vill lägga ner!

Panda

Jag skulle bli jätteglad om ni skickade någon kommentar, vad ni tycker! Jag har fler djur på gång och även några ”djurkuddar”

Ha en toppenlördag!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen