Broderi från Pysselbox

Pysselbox

Broderi från Pysselbox

Det är himla kul att få hänga med i nystarten på ett företag! Här har ni ett helt nytt pysselföretag, som jag hittat på Instagram. Företaget heter Pysselbox.se. De har idag en webshop med ett antal färdiga pysselboxar, främst inom broderi just nu. Varje pysselbox kommer att innehålla instruktioner, material och verktyg. Så det är bara att sätt igång och pyssla, när man fått paketet i brevlådan. Vilken kul idé! Här kommer några bilder från mitt första pysselpaket som jag fått möjlighet att testa!

Pysselbox

Pysselbox.se – in och kika på deras hemsida, de har fler jättesöta borderier att välja mellan.

Pysselbox

Paket från Pysselbox

Här är första paketet, så sött inslaget med ett personligt skrivet kort! Det är verkligen länge sedan jag broderade!!! Ett babytäcke till äldsta tjejen i korstygn har jag gjort, sen är det nog den broderade handduken man fick göra på slöjden. Så det här är verkligen en pysselutmaning för mig! Tur att det är färdigritat och väldigt litet projekt! Den lilla broderiramen är tänkt som en tavelram (Obs Det här är verkligen en av höstens stora DIYtrender!) Trärena ramar med broderi, såå fint!

Pysselbox

Pysselbox

Pysselbox

Broderibox

I paketet finns en broschyr med tydliga instruktioner hur man gör de olika broderistygnen. Garnerna är snyggt fästa på en kartong, med numrering. Tyget är färdigritat. Här kan man välja att istället för att montera broderiet i broderibågen, sy exempelvis en liten kudde eller duk. Det här ska verkligen bli kul att sätta igång med!

Tack Pysselbox för att ni sponsrar med denna fina pysselbox! Men det är jag som valt ut att jobba med detta företag, och inte sponsrad för att skriva om dem!

Jag hoppas ni följer mig i broderiprojektet, för snart kommer mer bilder! Till er alla, sätt igång och utmana er i nya pysselprojekt, anmäl er till en kurs, man vet aldrig vad man tycker är roligt förrän man testar något nytt!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

2 reaktioner på ”Broderi från Pysselbox”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen