Print från Mapiful

Mapiful

Print från Mapiful

Idag måste jag bara få visa upp min äldsta dotters nypiffade sovrum! Efter ett par år med svart/vita prints, svarta ramar och grå/rosa toner i sovrummet….ville hon piffa till det på något enkelt vis! Hon rensade och möblerade om, fixade några nya kuddar och lakan i sand och vitt. Idag när hon inte var hemma….så fixade jag till väggen vid sängen! Ett nytt print från Mapiful fick synas allra mest, sen la jag till en gammal rottingspegel som vi hade hemma, ett minibroderi som jag gjort, och sommarens projekt en makraméväska…En liten bricka med te, frukt, choklad och ett tänt ljus…Ny är det bara att krypa ner i alla täcken och kuddar och kolla film!

(Reklam samarbete med Mapiful)

Mapiful

Mapiful

Mapiful – Skapa egna meningfulla prints

Jag fick möjligheten att välja ett valfritt print, antingen en karta, en stjärntecken/Zodiak, stjärnhimlen eller en personlig bild som textart. Jag valde en karta i en vintagelook, med min hemstad. Känns fint att ha den hemma…nu när världen är lite orolig känns det som man är mer stolt över sitt land, vill utforska sin stad och sin närmiljö!

Mapiful

Valet föll på en karttavla

Det är enkelt att beställa, man lägger bara in stadens namn och vips så får man se hur tavlan kommer att se ut, lägg till text, vilken stil och storlek…och klicka beställ! Två dagar senare levereras tavlan i ett rör. Sedan kan du även välja till tavelram eller magnetlist. Jag hade en magnetlist hemma (från HM Home), tycker det är så fint med trä ljust nu!

Mapiful

Stockholm i mitt hjärta!

Så här ser min tavla ut! Jag och familjen är ju uppväxt och bor fortfarande ca 15 min (kommunalt) från Stockholm City…men det känns som vi snart bor i stan med allt som byggs! Himla kul att se hur staden hänger ihop…jag har ju några stadsdelar som jag helt klart vill utforska! Nu när man inte reser, så passar det väl perfekt att promenera i stan på helgerna!

Mapiful

Sovrum med ny Bohostil!

Ja måste säga att efter denna svart/vita/gråa trend så känns denna stil så härlig! Älskar när det är ljust, naturligt, med blandning av personliga detaljer…och dotterns trävägg är allra finast i hela lägenheten..Det rummet känns liksom mest genuint!

Mapiful

Ja hoppas att ni fått lite ny inredningsinspiration!

Till vänster i bild står en fin stol från min kära vän Katja (kika på hennes FB Katjas möbler…om du vill köpa någon fin gammal målad möbel), En blandning av kuddar i sammet, linne, och bomull. Silverbrickor är mina bästa loppistips….Passar perfekt till tårtan, champagneglasen, lerpyssel, spraypyssel, lyxigt fika…

Imorgon är det redan fredag! Ha en jättemysig helg! Vi ska iväg på en trevlig utflykt!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen