Handmålade möbler

Handmålade möbler

Handmålade möbler

Igårkväll var jag på fika hos min absolut bästa vän! Alltid lika mysigt och trevligt! Jag bara måste visa min nya fina stol som jag köpte av min vän Katja, stolen tänkte jag ha vid mitt pysselbord. Det blev såå mycket snyggare än den gamla Ikeaplastpallen…ja den åker väl fram när man kladdar med färg! Men stolen får bli min vackra systol!

Handmålade möbler

Handmålade möbler

Visst är den fin! Katjas hobby är att renovera, måla och klä om möbler. Hon är så noggrann och duktig, riktiga ruffiga loppisfynd, förädlar hon till såå fina hantverk! Stolar är hennes favorit, men det blir en hel del bord, pallar, hyllor och speglar…Nu har hon även börjat måla möbler i svart, och några i turkost! Vill du kika på hennes Facebooksida så heter den @Katjasmöbler

Handmålade möbler

Nya stolen!

Här är min lilla pysselhörna…stolen blev perfekt vid slagbordet!

Handmålade möbler

Handmåleri

Vackra sniderier har denna stol. Så himla fint målad! Den vita nyansen är perfekt, och lagom halvblank.

Handmålade möbler

Klä om stolar

Katja, lägger på ny vadd, sätter fast nytt tyg och dekorerar med vackra kantband! Ibland lagar hon själva möbeln, med ex ett nytt stolsben.

Handmålade möbler

Äkta känsla med hantverk

Tänk vilken känsla när man köper något som någon har lagt ner sin själ i! Tänk på det när ni står på marknader, eller försöker pressa ett pris i en blocketannons, det är alltid någon som lagt ner många timmar på sin hobby…då är inte några hundra kronor för ett hantverk någonting!

Handmålade möbler

Vackert svart bord!

Handmålade möbler

Katjas verkstad

Bilder från Katjas verkstad – visst finns det mycket fint! Vill du köpa något, kika på FB sidan @Katjas möbler där finns priser och info var de finns att köpa.

Handmålade möbler

Vackra små bord, det kan man aldrig ha för många av!

Hoppas ni fått lite härlig hantverksinspiration idag! Du kära läsare har du något som du vill visa upp här på bloggen, det kan vara något du pysslar med, något superrecept som du vill dela med oss, Du kanse äger en vacker trädgård eller har ett sött café du vill visa upp! Skicka gärna ett mail till mig, så hoppas jag vi kan inspirera varandra att visa upp våra hobbies! Tagga gärna dina pyssel med #diysweden så visar jag gärna upp dina bilder på Instagram.

Ha en riktigt bra dag!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen