Vackra armband att göra själv

Armband

I veckan var jag inbjuden till Bokrealeaseparty hos Karin Schaefer Pysselbolaget. Ett härligt gäng var inbjudna av Karin för att fira Karins ny bok ”Vackra armband att göra själv” Vi serverades bubbel, godsaker och flera bord var uppdukade med härligt armbandspyssel i Malin fina lokal på Sveavägen. Idag får ni kika in på eventet och se några bilder från boken, Jag har läst den från pärm till pärm, och måste säga att den är toppen! Allt är verkligen genomtänkt och väldigt bra steg-för-steg-beskrivningar! Rekommenderas varmt!

Armband

Vackra armband att göra själv

I boken finns väldigt många varianter på armband som exempelvis flätade, pärlade, makraméknutna, färgranna och eleganta. Den här boken vänder sig framförallt till de lite äldre barnen och vuxna, men vissa projekt kan man absolut göra tillsammans med de yngre barnen. Den lockar verkligen fram glädjen till pyssel! Ni hittar både enkla och lite svårare armbandspyssel.

Armband

Armband i alla möjliga former!

Karin hade dekorerat lokalen @Svea140rubid så fint med alla armband! I boken finns även tips och mallar till söta presentaskar som kan användas till armbanden.

Färgkordinerat! Det är väldigt snyggt att fylla armen med olika sorts armband men med färger ton i ton!
Makramé

Makramé armband

De här armbanden är ju så fina! Här fick jag lära mig något helt nytt, att göra bra knutna makramélås av garnet!

Pärlor

Pärl armband

Ni hittar flera olika sorts mönster på pärlade armband i boken. Bland annat, blommor, körsbär, bin…underbart vackra allihopa!

Makramé armband
Makramé armband med pärlor
Pyssel

Vi pysslade armband

Jag satte mig vid ett av pysselborden, där fanns material till ett kul armbandsprojekt ”Kumihimo” en japansk teknik, där man flätar garn till vackra snören/armband. Det är väldigt enkelt och man kan välja alla möjliga färgkombinationer och olika tjockt garn för att få olika stil på armbanden! Bra bildbeskrivning hittar ni i boken!

Karin

Presentation Karin och bokförlaget

Vi hurrade och skålade för Karin och hon och bokförlaget presenterade boken och berättade om den roliga bokprocessen.

Ostbricka
Vi bjöds på en gedigen ost och charkbricka! Mums!
Anna
Dax för pyssel med kära vänner! Det var flera av oss pyssliga tjejer som inte sett sen före pandemin, så det var ett kärt återseende!
Armband

Vackra armband – köp boken!

Jag kan varmt rekommendera er att köpa boken! En toppenjulklapp och present! Armband är väldigt billigt att tillverka själv, och blir så personligt att både använda och ge bort som gåva! Inget kladd och enkelt att ta med överallt! Det perfekta pysslet!
🌺 Vill ni köpa boken finns den på Bokus, Akademibokhandeln, Cdon mm.

Armband
Jag fick med mig denna fina gåva av Karin, bok och härligt material! Nu vill jag bara skapa armband, den kommer bli perfekt för oss till Höstlovet!

🌺 Till helgen den 28-30 oktober så är det Sy & hantverksmässa på Älvsjömässan i Stockholm. Karin Pysselbolaget kommer att vara där och hålla i workshops och sälja boken. Jag tänkte gå dit på lördag, ska bli så kul!

Ha en fin höstvecka! Perfekt mysväder för inomhuspyssel!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

2 reaktioner på ”Vackra armband att göra själv”

  1. Tusen tack för att du kom på min bokfest och för fantastiskt fina ord om boken! Hoppas att det blir många fina armband gjorda under höstlovet!.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen