Present till Fröken

present till fröken

Snart är det skolavslutning, och det är ju alltid roligt att ge fröken en liten present. Det är inte så lätt att hitta på speciella ”fröken-presenter”…I vår familj har vi ju hunnit med ett antal skolavslutningar..då vi har barn i förskoleåldern upp till 15. Det finns så många fina presenter att ge fröken/pedagogen som ex. choklad, kaffe, blommor, picknickkorgar, musikalbiljetter osv. Idag visar jag er ett fint tips på personliga armband, med vackra pärlor och berlocker från Unique Design. I förra veckan visade jag liknande armband här på sidan, då jag tillverkade armband till Mors dag. Allt material i det här inlägget kommer från Unique Design.

Present till fröken

present till fröken

Present till fröken

Det här armbandet var riktigt roligt och väldigt enkelt att göra hemma själv. Allt material kommer från Unique Design, i deras webshop kan man beställa både smyckesdelar och färdiga armband. De har ett stort urval av pärlor, smyckesdelar och många olika berlocker med olika budskap. Priserna är riktigt bra!

present till fröken

Syrenerna blommar för fullt i vår park…hoppas de står sig till avslutningen. De är så fina!

present till fröken

Present till Fröken

Vill du ha mer tips hur du gör armbandet klicka på länken ”Toppenpresent till Morsdag” så visar jag en enkel DIY beskrivning. Pärlorna är av riktigt fina kvalitét, och känns tunga i handen. Berlockerna sätts ihop med förklistrade bubblecaps, texten kom i färdiga remsor. Det skulle vara enkelt att skriva sina egna personliga budskap på frihand, och sätt i berlocken. Det skulle även vara kul att sätta dit ett fint litet foto i miniatyr!

Material till armbanden med Rosa”marmorpärlor” syntetisk Howlitpärlor, Turkosa Jadepärlor, berlock eller connector kallas berlocken, som har en ring i varje sida, fjäderberlock, småpärlor och Daisypärlor

(Detta inlägg är ej sponsrat av Unique Design)

Present till Fröken

Ibland räcker det med en fin egen plockad bukett till fröken! Det finns nog inget gulligare, än när barnen kommer med en liten bukett till fröken!

Ha en jättebra dag i sol…regnet! Till helgen kommer värmen säger det!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen