Armband med budskap till morsdag

armband med budskap

Snart är det Mors dag, och då är det ju roligt att fira mamma alldeles extra, ge henne en liten personlig present! De här armbanden som jag har tillverkat idag, passar ju också att ge bort vid andra tillfällen, som ex. födelsedagspresent, som ”frökenpresent” till skolavslutningen, eller bästa kompispresent. Materialet kommer från den fina webshopen Unique design, där kan man beställa färdiga armband, färdiga budskapsberlocker och allt smyckesmaterial som jag visar i inlägget idag! Efter som jag gillar att tillverka det mesta själv, var jag bara tvungen att beställa berlocker som man får pyssla ihop alldeles själv. Ett jätteroligt DIY- pyssel, som även alla mina tjejer la beslag på och började pyssla med! Priserna på smyckesdelarna i Unique design shoppen är riktigt bra! Varsågoda dagens smyckespyssel: Armband med budskap

armband med budskap

Armband med budskap till Mors dag

Porslinspärlor med blå blommor (finns även med svarta blommor)

armband med budskap

Armband till fröken eller pedagogen, eller till mormor…

Rosa armbandet med Rosa”marmorpärlor” syntetisk Howlit/turkospärlor, Turkosa Jadepärlor, berlock eller connector kallas berlocken, som har en ring i varje sida, fjäderberlock, småpärlor och Daisypärlor

Turkost armband med Turkosa Jadepärlor, små silverpärlor, hjärtberlock, och avslutas med småpärlor och Daisypärlor.

armband med budskap

Armband till farmor

Pärlor ”marmorpärlor” små vita Howlit/turkos 6 mm, Grå ”marmorpärlor” Gråmelerad jaspis 8 mm. Hänge änglavinge, och berlock i gammaldags stil, småpärlor och daisypärlor.

Material från Unique Design

Här var produkterna som jag beställde från Unique Design. Leveransen kom jättesnabbt, och jag kunde komplettera min beställning med några saker som jag missat i min beställning, smyckesdelarna kom redan nästa dag. Pärlorna var av jättefin kvalitét, tunga och fina i färgerna, dock lite mindre i storleken än jag väntat, men det blir nog bekväma armband, som kan användas dagligen!

Göra berlocker

  1. Det var enkelt att sätta ihop berlockerna, men lite pillrigt, så om du inte gillar pillerjobb, så finns berlockerna att beställa färdigt, från Unique design. (De har massor av olika budskap, och många olika modeller av berlocker)
  2. Klipp ut en liten rund mall som passar i berlocken, använd den som mall att rita av på budskapspappret. Det underlättar att göra så, då texten blir bra centrerad.
  3. Tryck i budskapspappret i berlocken lite löst, så att du kan vrida den på rätt plast.
  4. Sätt fast gummilocket (är förklistrad), tryck till så att alla luftbubblor försvinner, klart!

armband med budskap

Göra armband med budskap

  1. Lägg gärna ut dina pärlor i en smyckesbricka, så att du kan se hur ditt armband eller halsband kommer att se ut. (Det går ju också bra att använda en bit filt eller handduk, så att inte pärlorna rullar runt).
  2. Använd 0,5 mm genomskinligt gummiband (från Panduro), att trä upp pärlorna på.
  3. Börja med en Daisypärla, en silverpärla, sedan någon pärla, någon hängande berlock, ex. hjärta, änglavingar, fjäder etc. fortsätt med pärlor, silverpärla och avsluta med en Daisypärla.
  4. När du trätt klart hela armbandet med pärlor, så avslutar du med att knyta fast din budskapsberlock, med en dubbelknut i varje ände av armbandet. Det behövs inget lås, när man använder gummiband
  5. När man använder gummiband, måste man fästa knuten med superlim (smyckeslim), annars går knutarna upp. Klart! Det gick väldigt snabbt att tillverka själv!

Om du vill beställa helt färdiga armband så titta i Unique Designs webbshop, de har massa fint! Vill du kika på ett annat inlägg med personliga berlocker kika på Present till fröken.

          Hoppas att ni fått lite smyckesinspiration, och lite tips på personliga presenter!

Ha en jättebra dag!

Hälsningar Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen