Bountykulor

Bountykulor

Idag blir det supergoda Bountykulor, chokladkulor fylld med krämig kokosfyllning, toppade med kokoschips. Det här är en klar favorit, de har jag bakat många gånger…enkla att göra och de misslyckas aldrig. Bountykulor passar även att göra tillsammans med barnen…ingen het kola-kokning, med kladd och brända fingrar…

Bountykulor

Bountykulor

Recept kommer från Aftonbladets Sött & Gott, Vill du ha ett vegansk recept på Bountykulor klicka på länken.

Ingredienser: (ca 20-30st)

50 gr smör,smält

3 dl riven kokos

2 dl florsocker

1 tsk vaniljsocker

1/2  dl vispgrädde

garnering: 100-15o gr mörk choklad, kokoschips

BountykulorBountykulor

Bountykulor – Gör så här:

  1. Blanda ihop smält smör, kokos, florsocker, vaniljsocker och grädde. Ställ smeten i kylen en stund.
  2. Rulla smeten till kulor, lägg dem i frysen i ca 30 minuter.
  3. Smält eller temperera choklad, doppa kokoskulorna i chokladen, strö över lite kokos eller kokoschips
  4. Låt stelna i kyl om de ej är tempererad choklad.

Bountykulor

Smaskiga Bountykulor fylld med krämig kokosfyllning

Inte de vackraste pralinerna…men himla goda och enkla att göra!…och de ska ju se lite hemmagjorda ut!

Bountykulor

Ha en jättebra dag! Tänk att det är snart julafton! Visst är det roligt att göra hemlagat godis! Man önskar att man gjorde det hela året, tänk vad mycket nyttigare än allt köpegodis! Lycka till med godistillverkningen!

Kram Katarina

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top