Rabarber hör väl verkligen till sommarens favorit! Jag är en riktig pajälskare, gillar alla sorts pajer! Den här knäckiga rabarberpajen är superenkel att baka. Ungefär som en vanlig smulpaj, men jag tycker att den blev extra god med det knäckiga täcket! Här är receptet på rabarberpaj knäckig.
Rabarberpaj knäckig – recept:
🌸 500 g rabarber
🌸 150 g smör
🌸 2 dl havregryn
🌸 2 dl mjöl
🌸 2 dl strösocker
🌸 0,5 tsk bakpulver
🌸 1 tsk flingsalt
🌸 0,5 dl vispgrädde
🌸 0,5 dl sirap
Servering: fluffig vaniljvisp eller vaniljglass
Knäckig rabarberpaj – gör så här:
Nu är det bara att servera den ljumna pajen med vispad grädde, fluffig vaniljvisp eller vaniljglass! Vill du ha ett annat tips på en god rabarberkaka, kika på den här: Rabarberkladdkaka. Det kanske det är så att du vill börja odla rabarber, här kan du läsa mer om hur du gör: Odla rabarber
Lycka till med pajbaket!
Kram 💖 Katarina