Ljusmanschetter från Invit Design

invit design

Ljusmanschetter från Invit Design

Tänk vad roligt, idag fick jag ett sött litet paket i postlådan från Invit Design! Jag har blivit utvald att testa deras fina pärldekorationer på mina adventsljusstakar! Hos Invit Design kan du hitta vackra armband, serveringar, ljusmanschetter och julhängen, riktigt fina presenter som passar vid alla tillfällen!

Invit design – företaget som utstrålar lyx, och har så fina presentförpackningar.

invit design

Ljusmanschetter

Ljusmanschetterna är tillverkade för hand av Ida Tornestrand, och pärlorna har verkligen hög kvalitét. Det ser man på glansen och känner även på tyngden. De går att beställa via hennes hemsida Invit Design. Priset är 30 kr st per ljusmanschett eller så beställer du en påse med 7 st för 180 kr, då passar det de flesta adventsljusstakar. Ljusmanschetterna finns i olika färger och varianter, som ex. pärlor i svart, vitt eller rött, med strassdelar i guld eller silver. Välj själv vad du gillar bäst!

invit design

invit design

Bilder från köket, nu bor vi inte så lantligt längre, och egentligen i ett väldigt modernt lägenhetshus, men jag försöker behålla den lantliga känslan inomhus. Allt är möjligt med lite loppisfynd!

invit design

invit design

Ljusmanschetter i mitt hem

Eftersom det känns lite tidigt att ta fram adventsljusstakarna, så tänkte jag använda dem på mina silverljusstakar. Det blev lite extra bling på dem! Toppenbra, när de inte var så snygga kanter på ljusstakarna längre. Ljusmanschetterna är även vackra att ha framme på ett silverfat, passar året om!

invit design

invit design

invit design

På silverkandelabern i badrummet.

invit design

invit design

Ljusmanschetter på 5-armsljusstake

Eftersom det var 7 ljusmanschetter i presentpåsen, passade det utmärkt att sätta resterande 5 på kandelabern i badrummet! Det blev lite lyxigare känsla i badrummet!

När jag har adventspyntat hemmet, så kommer mer bilder på bloggen!

Ha det så bra så länge!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen