Virka

Virka

Tänk att man får smygstarta med påskpysslet nu! Det är en av årets allra bästa pysselhögtider, älska påskens pastellfärger och allt gulligt man kan hänga i påskriset! Här hemma blir det få traditionella påsksaker, utan det blir mest allt pyssel som vi tillverkar! Årets första påskpyssel har svärmor pysslat ihop! Visst hinner du virka en påsktupp till påsk!

Virka

Virka Påsktupp

Mönstret till den här söta tuppen finns hos den jättefina bloggen Steen i Stugan. De har både gratismönster och köpemönster. Svärmor tycker virkmönstren är väldigt bra!

Virka

Virka tupp

Klicka på länken Tupp för att komma till mönstret. Tupparna Ture och Tage heter mönstret. Man kan använda knappar som ögon, speciella djurögon eller såna här plastögon. Blir lika gulligt vad man än väljer. När man virkat hela figuren fyller man den med vadd eller bomull och syr ihop.

Virka tupp
Den här är ju för gullig, ett påskpynt som man sparar och plockar fram varje påsk!
Påskris

Nu har jag köpt mina första videkvistar och den första pärlhyasinten! Då känns det som våren faktiskt närmar sig!

Lycka till med virkningen!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen