PĂ„sk dukning

PĂ„sk dukning

DĂ„ var vi framme vid finalen med samarbetet med Sostrene Grene! 🎉 PĂ„sk dukning med mina pĂ„skpyssel, nĂ„gra vackra vaser, servetter och ljushĂ„llare! HĂ€r Ă€r resultatet!

Reklam/Betalt samarbete med Sostrene Grene

PÄsk dukning för Sostrene Grene

PĂ„sk dukning

PĂ„sk dukning – material:

🐰 LjushĂ„llare (Ă€ggskal)
🐰 PastellfĂ€rgade ljus
🐰 Servetter
🐰 StyrolitĂ€gg/decoupagepapper/decoupagelack
🐰 GlasĂ€gg
🐰 Glasvaser
🐰 Papperskrukor
🐰 Crepepapper
🐰 3D blobpaint
🐰 Sidenband
🐰 Torkade blommor
🐰 PĂ„skĂ€gg

Allt material hittar ni hos Sostrene Grene, bÄde i butik och online. Det kan ju se mycket ut pÄ inköpslistan, men det var vÀldigt prisvÀrt, och mÄnga saker kan sparas till varje pÄsk! Mycket material som crepepapper, lack, servetter kan man göra mÄnga fler saker av under vÄren!

PÄskris med glasÀgg & decoupageÀgg

🐣 I mitten pĂ„ bordet har jag placerat nĂ„gra söta glasvaser i pastellfĂ€rgat glas, fyllt dem med kvistar frĂ„n trĂ€dgĂ„rden. Sedan har jag dekorerat pĂ„skrisen med glasĂ€gg med prickar och Ă€gg med decoupage. Beskrivning pĂ„ det har ni sĂ€kert sett hĂ€r pĂ„ bloggen, annars klicka in pĂ„ lĂ€nken.

PĂ„sk dukning

Prickiga ljus & fÀrgglada pÄskris

🐣 De pastellfĂ€rgade ljusen har jag mĂ„lat prickiga med 3D blobpaint, och satt dem i de söta ljushĂ„llarna som â€Ă€ggskal”

PĂ„skhare

PĂ„skhare till PĂ„sk dukningen

PÄ varje tallrik har jag placerat ett himla gullig servett (se den böljande kanten!) och placerat en pÄskhare fylld med godis! Tror ni gÀsterna blir glada att fÄ en egen pÄskhare!

🐰 Vill ni ha beskrivning hur man gör PĂ„skharen, klicka pĂ„ lĂ€nken.

Årets PĂ„sk dukning Ă€r klar!

Nu kÀnns det som PÄsken kan komma, men Àn Àr det nÄgra veckor kvar! SÄÄ hÀrligt att fÄ in lite pastellfÀrger hÀr hemma! Jag tycker det Àr trevligt att smyga fram lite pÄskdekorationer nÄgra veckor före, med vÄrblommor, gröna kvistar och söta hemgjorda dekorationer! HÄll utkik det kommer mer PÄskinspiration hÀr pÄ bloggen hela vÀgen fram till PÄsk!

Kram 🐰🐣💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

VÀlkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En hÀrlig blandning av pyssel, diy, trÀdgÄrd och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen