Vinn vackra julkulor och färg!

julkulor

Vinn vackra julkulor och färg!

Idag har jag glädjen att presentera en jättefin jultävling här på bloggen! I samarbete med Creativ Company kan ni vinna 6 vackra terrakottakulor i 3D Harlekinmönster med 5 stora burkar färg, som är väldigt dryga och användbara till julens alla pyssel projekt! Här visar jag bilder och tips på hur du kan måla dina kulor! Ett sånt kul DIY- projekt! Kulorna är väldigt enkla att måla och jättefina att dekorera med i hemmet!

julkulor

julkulor

Julkulor i underbar kvalitét

Kulorna är tillverkade av vit terrakotta och är stora, tunga, och väldigt vackra att dekorera granen, hänga i fönstret, lägga i en fin skål eller hänga i vackra pinnar. Jag brukar smygstarta jul nu med att göra ett ”Julris” där vi hänger alla dekorationer som vi skapar före jul.

julkulor

Vinn julpaket från Creativ Company

Allt detta kan du vinna! 

(Denna tävling är i samarbete med Creativ Company och har ett värde av 946 kr)

För att delta i tävlingen så kan du antingen tävla här på Bloggen eller på Instagram!

Gör så här:

 1. Skriv en kommentar här på bloggen eller på Instagram
  Varför just du vill vinna Julpaketet från Creativ Company!
 2. Följ @Diysweden och @cchobby.se på Instagram eller Facebook
 3. På Instagram: Dela och tagga bilden: #julpaketdiysweden

Tävlingen startar idag den 11 november och avslutas 25 november kl 23:59. Vinnaren presenteras här på sidan och på Instagram den 26 november.

Lycka till! /Katarina

Måla julkulor

Med en ask på 6 vita kulor, går det att variera kulorna i olika färgkombinationer! Den här kulan är målad med Art metal guld färg, och stöpplad med vit Chalky Vintage Look färg. Den vita färgen har så fina kalkkänsla och passar perfekt för att skapa ”snökänslan”.

Julkula i grått och guld

 • Här här julkulan är målad med färgen ”Mauve”, den är lätt lila-grå, och väldigt fin i kombination med guld.
 • Välj själv om du vill måla kulorna med pensel eller använda skumstencilstansarna.
 • Chalky vintage look färg  torkar väldigt snabbt, så du kan dekorera med guldfärg direkt efter att färgen torkat. Tag lite guldfärg på skumstansarna och dutta först på ett papper, så att det inte blir för mycket färg på kulorna. Prova dig fram!

Dekorera med dina julkulor

 • Julkulorna har silverfärgade fästen, så vi målade dem med guldfärg.
 • Knyt fast läderband i kulorna.
 • Dekorera riset med kulorna, lägg dem i en fin skål, använd till adventsljusstaken eller häng dem i fönstret!

julkulor

Jag hoppas att ni är med och tävlar och Lycka till!

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren av det fina julpaketet är Denice med instagramkontot @planbokssmart, Grattis!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

24 reaktioner på ”Vinn vackra julkulor och färg!”

 1. Efter 1 år av mental energiutmattning vill jag återinföra ljus i livet med pyssel och värme. Dessa julkulor inspirerar mig till nya krafter ☆

  1. Hej!
   Vad roligt att du hittade till min blogg! Tack för att du deltar i tävlingen! Vinnaren meddelas via mail och här på bloggen.
   ? Hälsningar Katarina

 2. Åh, jag är såklart med och tävlar! Följer dig på Instagram (@planbokssmart) och är så imponerad av alla dina fina idéer och pynt. De här skulle jag inte ha något emot att vinna!

  1. Hej Denice!
   Vad roligt att du är med och tävlar! Tack för fin komplimang! Du gör ju massor av fint och så himla bra när det är sparsamt för plånboken! Följer dig med!
   Hälsningar Katarina

  2. Hej Denice!
   Grattis du har vunnit julpaketet med kulor och färg från Creativ Company! Mail mig din adress eller skicka den direct på Instagram så skickar jag paketet till dig!
   Hälsningar
   Katarina

 3. Älskar att julpyssla med mina barn och kära vänner. Alltid kul att ha något nytt att hänga upp i julgranen.
  Vilken fin hemsida du har!
  Hälsningar
  Katja

 4. Jag följer på instagram (@nastanperfekt)
  Älskar allt med julen och som hör julen till. Skulle verkligen vilja vinna detta kit så att jag och min (nästan) lika jultokiga dotter skulle kunna julpyssla tillsammans. Hon är bara 6, men älskar att pyssla och tror hon skulle klara av detta….

 5. Skulle vara jättekul och vinna denna set så man kan göra det tillsammans med barnen. Lite som en lite pysselstund med dem.

  Gillar på fb, Annica Beda Nilsson.

 6. Klart man är med – vore kul att vinna lite annorlunda julpynt ! Något nytt att pynta granen med – som inte ”alla andra” har ! Jättefina förresten !!!

 7. Vilken rolig tävling, klart jag vill vara med och tävla om det här finna julpysselkitet 🙂 Jag älskar att pyssla, vilket det blir mycket utav nu när julen närmar sig. Jag hoppas vinna för att kunna pynta min gran med egendesignade julkulor i år, det hade vart jättekul. Följer båda kontona på Instagram (@miahaapaharju)

  Håller tummarna!
  Hälsningar Mia

 8. Hej!

  Jag är gärna med!

  1) Följer x 2 på Instagram som Sodercrowcastle.
  2) Vilket perfekt set att pyssla med! Skaparglädje till vår årliga pysselkväll med stora och små, underbart resultat i år hoppas vi få! Kulorna de vackraste med stort värde, att plocka fram år efter år!
  3) Delar på Instagram.

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen