Rudolf Ren lampa

Rudolf Ren lampa

Rudolf Ren lampa

Nu har vår stora julbeställning från CC Hobby landat i vårt pysselrum! Varje år är det lika kul att få tänka ut vad vi ska pyssla med den här julen! Creativ Company har en väldigt bra hemsida med idéer för julens alla pyssel, med utskrivbara mallar och fina steg-för-stegbeskrivningar. Det har många fina Diy-kit med allt material i paketet.  Jag tycker att de färdiga paketet liksom sätter igång kreativiteten! Idag bjuder vi på årets första julpyssel, som yngsta dotterna fått fixa med…en Rudolf Ren lampa.

Rudolf Ren lampa

Rudolf Ren lampa – en pappfigur, som kan målas efter egen fantasi, ledlampor finns i och drivs med batteri. Haha det blev ju årets första rim! ??

Rudolf Ren lampa

Rudolf Ren lampa – material:

? Pappfigur artikelnr 54904

? Hobbyfärg

? Lack

? Glitterpulver

Verktyg: pensel

Rudolf ren figur (finns även en fin julgran) hobbyfärg, lack  kommer från CreativCompany

Rudolf Ren lampa

Rudolf ren – Gör så här:

1) Måla figuren med hobbyfärg, var noggrann runt alla lampor. Måla figuren på sidorna, framsida och baksida, två gånger med hobbyfärg.

Rudolf Ren lampa

2) Figuren är färdigmålad och torr. Dax för lack och glitter. Jag hade gärna velat testa Plus color tuschpennan på renen, men detta var V´s pyssel och hon hade bestämt att den bara skulle vara i vitt och silverglitter.

Rudolf Ren lampa

3) Pensla med lack där du vill att glitterpulvret ska fastna. TipsHa gärna ett hårt plastunderlägg under, så är det bara att böja och samla ihop överblivet glitter för att hälla tillbaka i burken.

4) Häll rejält med glitterpulver över lacken innan den torkat.

Rudolf Ren lampa

5) Pensla små rundlar med lack, för att göra glitterkinder…strö glitter. Låt renen ligga och torka en stund innan du häller av överblivet glitter.

Rudolf Ren lampa

Rudolf ren är klar att tända!

Nu är det bara  att stoppa i två vanliga batterier, och trycka på knappen! Så söt Renen kommer att bli i V´s fönster! Vi kommer att skapa ett helt julland i hennes rum i år…Jag hoppas ni hänger med för det kommer nog bli såå gulligt!

Ha en jättebra vecka!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen