Sveriges Bästa Diy-Bloggare 2016 – Jippie Diy Sweden är nominerad!

diy-bloggare

Jippie Diy Sweden är nominerad!

En av mars månads roligaste nyhet är att min blogg har blivit nominerad bland en av de bästa DIY – bloggarna för 2016, däribland finns även proffsiga Pysselbolaget, vilken ära! Det är företaget Skapamer.se som ordnar tävlingen tillsammans med Trendrum.se. Tävlingen kommer att pågå under hela 2016!  Läs mer här nedan hur de utser Sveriges bästa DIY-bloggare! Kanske känner du någon duktig pysslare som du vill nominera! Det finns så många duktiga DIY-bloggare i vårt land!

diy-bloggare

Jakten på Sveriges bästa DIY-bloggare 2016

Så här skriver Skapamer.se:

Nu inleds jakten på Sveriges bästa DIY-bloggare! Under 2016 kommer vi att leta fram Sveriges allra bästa bloggar som har med kreativitet, hobby och pyssel att göra. Efter att vi har gallrat ut de vi anser vara Sveriges bästa kommer vi att be er att hjälpa oss att välja en vinnare.

DIY – Do It Your Self – Begreppet för alla som gör det själv – Sveriges bästa DIY blogg är ett initiativ från oss på Skapamer.se för att lyfta fram alla dessa kreativa bloggare som ger oss så mycket inspiration!

Kriterierna för att nomineras är att bloggen handlar om stickning, virkning, pyssel, scrapbooking, teckning, måleri eller något annat arbete gjort med handen, ett hantverk helt enkelt!

Den 31 oktober 2016 avslutar vi nomineringen och startar röstningen. Vinnaren utses den 15 december och meddelas därefter.

Vill du nominera din favorit!

Klicka på länken ”nominera Sveriges bästa DIY-bloggare

Vinnarna får ett presentkort på 3000 kr att handla för på Skapamer.se!

Övrig information

  • Vinnaren meddelas per mail.
  • Vinnaren kommer att publiceras på Facebook, Instagram, genom nyhetsbrev och vår hemsida.
  • Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Om Skapamer.se

Skapamer.se etablerades år 2010 som webbutik i syftet att sprida skaparglädje i Sverige genom att tillgängliggöra pyssel-, hobby- och hantverksprodukter på nätet till bra priser. Vi har som ambition att vara heltäckande vad det gäller produkter för eget skapande.

Mars 2016 – 10 bästa DIY bloggarna

Så här har Skapamer.se skrivit om ”Diy Sweden”

”DIY Sweden handlar om pyssel, hantverk och bakning. Katarina som driver den här pysselsajten arbetar med allt från lera och ull till silver och loppisfynd som får en remake. Många pyssel är roliga och lätta att göra med barn. Katarina har 3 tjejer som ofta är med och gör allt från girlanger till glasyr på påskkakor. Ofta återanvänds saker – så bra! En favorit är Pringleburken som blir en kakburk. Gamla påskägg kan i Katarinas och barnens händer bli spökiga godisgömmor till Halloween. Inte sällan gör de sina pyssel i sommarstugan i skärgården där familjen tillbringar mycket tid. Alla bilder som är tagna av Katarina själv är inspirerande bara de och man kan inte misslyckas då allt är fotat steg-för-steg och har utförliga beskrivningar av hur man gör och var man hittar sakerna till pysslet.”

DIY Sweden

 Vill du kika på vilka fler som blivit nominerade Mars 2016, så klicka på ”Mars 2016- 10 bästa DIY-bloggarna
Jag hoppas verkligen ni är med och hejar på mig när det är dags att rösta i november!
Det är sånt här som får en att pyssla vidare med bloggen….många dagar i veckan!
Kram till er alla!/Katarina
Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen