Smart HPskrivare för Pyssel

Smart skrivare för Pyssel

Smart HPskrivare för Pyssel

När man jobbar med pyssel är det verkligen kul att testa nya material och framförallt alltid roligt att lära sig något nytt! En stor del av tiden som jag lägger på min blogg är att jobba med bilderna, allt ifrån att arrangera all rekvisita runt bilderna, fota i fint ljus och att redigera dem! Tänk vilken kul och utvecklade resa det varit och fortfarande är att få jobba med bloggen! Nu har jag turen att få testa en alldeles ny skrivare från Hp, en väldigt liten skrivare som ska passa till mobilen, datorn och Ipaden…känns superspännande! Äntligen kan man skriva ut några bilder som än så länge mest legat i mobil och Ipad!

Smart HPskrivare  

Hp DeskJet 3720

Här tänkte jag visa några bilder på skrivaren, berätta vad man kan göra med den, och ta reda på vad som skiljer den från de vanliga skrivarna…vi har sen tidigare mest använt Canonskrivare hemma, så det är alltid kul att testa något nytt!

Fakta:

  • HP DeskJet 3720 är en helt ny skrivare som är tänkt att passa hela familjen och är extra bra för olika typer av pyssel.
  • Enlig Hp är HP Deskjet 3720 är världens minsta multifunktionsskrivare. Den ger dig trådlösa möjligheter oavsett om du skall skriva ut, scanna eller kopiera viktiga dokument.
  • Den är inte större än en brödrost och kan lätt anslutas till smartphone, läsplatta och till sociala medier.
  • Till skrivare kom även en helt ny typ av självhäftande papper som är till för att skriva ut foton från Instagram, Facebook och andra medier.
  • Pris är ca 599:- patroner färg 149:- svart 149:- (enligt Prisjakt)
  • Allt man behöver göra är att installera en app i sin Ipad eller Smartphone så funkar det hur lätt som helst att skriva ut!

Smart HPskrivareSmart HPskrivare

Storlek och Snygghet

Här har skrivare fått en fin plats på mitt pysselbord! Tur att den var så liten…kanske inte lika liten som en brödrost, men superfint att den var vit…gillar ju vitt…och så syns inte dammet! Jämför man med vår gamla skrivare från Canon, så är det än väldig storleksskillnad.

Smart HPskrivareSmart HPskrivareSmart HPskrivare

Installera och sätta igång skrivaren

Japp, i vår familj är det vanligtvis inte jag som tar hand om de tekniska sysslorna…men den här gången så var det dags..Jag hade fått en egen skrivare, då måste jag förstås installera den… Oftast brukar det vara en tjock instruktionsbok, något som ska installeras i datorn, en massa sladdar och strul! Men ”Jag är inte betald för att skriva detta” Vilket lyft! Det gick hur lätt som helst att få igång den. En liten tunn instruktionsbok och en lapp med tydlig steg-för-steg-instruktioner hur man skulle sätta i två skrivarpatroner, och hämta och installeras HP´s All-in-One-fjärr-app ”AiO Remote. Sen var det bara att sätta igång att skriva ut! Alla i familjen installerade appen i sina Ipads och Smartphones, så nu var det superenkelt att skriva ut bilder, mail, skolarbeteten! Ett stort plus, supersnabb utskrift!

Smart HPskrivare

I appen AiO Remote väljer man enkelt bilder från sitt bildbibliotek!

Smart HPskrivare

I appen, kan man enkelt anpassa till storlek på bild, typ av papper osv. 

Smart HPskrivareTest av Fotopapper ”Social media snapshots”, självhäftande fotopapper i 10×15 format.

Smart HPskrivareSmart HPskrivare

Utskrift av foton

Det här var jag mest nyfiken på, skulle det bli fina bilder? Jag är verkligen kräsen när det gäller kvalitet på bildutskrifter. Det först jag testade var de självhäftande fotopappren i storlek 10×15, så snyggt det blev när man skrev ut Instagrambilderna! Det blev riktig Polaroidkänsla! Nu har jag äntligen fått upp lite bilder på mina anslagstavlor! Snart ska ni få se fler pyssel här på bloggen vad jag tänkt göra med de här självhäftande bilderna!

Smart HPskrivare

Massutskrift till Halloweenpartyt

Vi testade skrivarens kapacitet till klassens Halloweenparty! Här skriver jag ut 300 Döskallepengar som användes till vår Spökgodiskiosk. Det här är absolut den snabbaste skrivare som vi haft!!! Färgpatronerna är fortfarande fräscha trots mängdutskriften. Priset på färgpatronerna, skiljer sig verkligen mot det vi haft tidigare.

Smart HPskrivareSmart HPskrivare

Utskrift av mallar till Pyssel

I de flesta bloggar och pysseltidningar finns idag en massa fina mallar att skriva ut för just pyssel. Här har jag skrivit ut en jättefin mall för att skapa söta små hus, och flera mallar till julens alla pyssel! Håll utkik, jag kommer att visa pyssel med några av de här mallarna inom kort här på bloggen, och även tipsa er om vad man kan hitta mallarna! Snart hoppas jag på att kunna dela med mina egengjorda mallar här på bloggen!

Smart skrivare för Pyssel

Ja nu har ni fått en hel del information och förhoppningsvis inspiration till att investera i en ny skrivare…vill ni läsa mer om den så klicka på länken HP DeskJet 3720. Den här skrivaren gillar jag verkligen! Här kommer det att pysslas mycket!

Ha det så bra så länge!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen