Målarbok

målarbok

Målarbok

I helgen investerade jag i nya tuschpennor och en ny målarbok för vuxna, allt från Panduro. Jag trodde att jag skulle få ha målarboken för mig själv…men det sluta med att hela familjen drog ur varsin sida ur boken och ritade! Vilket lyckat pyssel för hela familjen…och så rogivande. Inga surfplattor eller Wii spel..så tyst och lugnt! Jag har faktiskt varit lite skeptisk till de här målarböckerna…för vi pysslar ju så mycket ändå, men det var verkligen skönt pyssel! Det kommer definitivt att bli fler målarböcker!

målarbok

Målarbok för vuxna

Här är den nya målarboken, Decorative coloring från Panduro, det som är extra bra jämfört med andra målarböcker, är att det är kraftigare papper, och helt vita på baksidan av varje motiv. Toppen att använda till fina tavlor, och ett extra plus att det inte går igenom någon färg på motivet bakom. Det kraftiga pappret gör också att ingen färg tränger igenom.

målarbok

Tuschpennor

Ett stort paket tuschpennor med 36 färger i bra nyanser…väldigt prisvärt just nu för 119:-(istället för 159:)! Det kändes som bra kvalitet för pengarna! Här kommer några bilder från boken!

målarbok

Toppen med bilder, med vit yta runt omkring. De här bilderna blir nog väldigt fina att rama in. Varför inte rama in dem i en rund ram.

målarbok

Alla i familjen har gjort varsin bild…

målarbok

målarbok

målarbok

målarbok

Dina målarbilder kan bli vackra tavlor

Så fint med bilder som matchar varandra i form och färg! De här bilderna kommer att bli väldigt fina att rama in. Det kanske blir en hel tavelvägg med familjens målarbilder! Hoppas ni fått lite målarinspiration idag!

Ha en toppenvecka!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen