Pixelhobby

pixelhobby

Pixelhobby

I helgen fick vår lilla tjej välja ett eget pyssel i Pandurobutiken…Hon gillar verkligen de söta plåtlådorna med färdiga små pysselkit, och lådorna är väldigt fina!  Praktiska att förvara pysslet i när de pysslat färdigt, och snygga att ha framme i barnrummet! Jag kan förstå att barn väljer färdiga paket, det är tydliga steg för steg beskrivningar och fina bilder, väldigt bra om man inte har så många pysselidéer, och toppen att allt ingår i paketet. Dagens pyssel är en plåtlåda fylld med ”Pixelhobby”

pixelhobby

Pixelhobby från Panduro

Här är den fina plåtlådan som lilltjejen valde! Pixelhobby, är ett bra pyssel om man gillar pillriga saker.  Till pixelhobby behövs inget lim, färg eller penslar. Man kan pyssla lite då och då, eftersom de små ”plastpixlarna” verkligen sitter fast på plattan, så kan man plocka ner halvfärdiga pixelplattor i plåtlådan och sen ta fram en annan dag. Ett bra pyssel att ha med på resan, då det inte tar mycket plats!

pixelhobby

Vad innehåller lådan

I lådan finns 4 st större pixelplattor för att göra små tavlor. Det finns fyra st nyckelringar och 28 st pixelark med många olika färger. I plåtlådan finns även tydlig beskrivning och fler söta mallar. Kika gärna på Panduros sida för Pixelhobby, så hittar ni mer material.

pixelhobby

Bra vägledning, hur man ska göra!

pixelhobby

Fina mönster till minitavlorna!

pixelhobby

Nyckelringar med roliga motiv och bokstäver, toppen att ha på nyckeln!

Pixelhobby – Gör så här:

  1. Välj motiv
  2. Sätt fast en pixelplatta eller en nyckelring med lite genomskinlig tejp.
  3. Tag loss pixlarna från pixelarken med fingarna.
  4. Tryck fast med fingrarna. Lite tålamod krävs för de större plattorna..men min 6-åring klarade det, med några hopp och springpauser emellan!

Pixeltavlor med magneter

Det är ju extra kul att ha barnens konstverk framme! Jag satte fast en bit dubbelhäftande tejp och en magnet på baksidan av minitavlorna. Så himla fint att ha på kylskåpet!

Hoppas ni fått inspiration till att pyssla med Pixelhobby!

Välkomna alla ni nya följare! Ni blir fler och fler för varje dag! Bara igår blev ni 100 fler på Instagram! Så jättekul! Ha en toppentisdag!

Kram Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen