Växtskyltar av skräp

Växtskyltar

Halloj! Nu har jag äntligen fått ner några frön i jorden! I år blev det väldigt sent, men det beror nog på den omtumlande Coronatiden…och att jag hittade en låda med fröer under en säng på landet! Typiskt mig att gömma undan något och så vips, vid en renovering…så kommer det fram grejer! Nu blev det bråttom att få ner fröerna, och då får man ta det man har hemma…Växtskyltar av skräp.

Växtskyltar

Växtskyltar av skräp – man tager vad man haver!

Plastförpackningar

Växtskyltar av gamla plastförpackningar och vattenfast tusch.

Sparade fröer

Fröerna som jag sparat från förra sommaren, som jag hittade under sängen. Ganska enkelt att plocka i kaffefilter!

Skriva

Nu är det bara att klippa, skriva och plantera! Visst är det extra roliga att göra alla förberedelser för vårens sådd! Det blir extra vårlängtan till allt grönt och blommigt som ska komma upp ur marken!

Växtskyltar

När jag pysslar med växter hemma i lägenheten vill man helst kladda med jorden så lite som möjligt, så jag testade såna här torvbriketter som sväller i vatten…vi får väl se om det fungerar!

Växtskyltar

Ja nu är det bara att pyssla om sina små odlingar och hålla tummarna för en fin sommar! Vill du läsa mer fakta kring odling rekommenderar jag denna sida för mycket bra tips! Odling

Kram och trevlig helg! 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen