DIY: Smyckesfat

DIY: Smyckesfat

DIY: Smyckesfat

Underbart med ny vecka och nya pyssel! Skönt att det fortfarande är soliga dagar…det underlättar verkligen när man fotar mycket! Den här veckan kommer ni få ta del av några riktigt roliga pyssel, det blir lite loppis och återbrukspyssel! Vi fortsätter med snabba och enkla pyssel som kräver lite tid och pengar… Dagens DIY, är ett smyckesfat som känns riktigt lyxigt! Enkelt fixat med några loppisprylar i glas…

DIY: SmyckesfatDIY: SmyckesfatDIY: Smyckesfat

DIY: Smyckesfat

Perfekt att ha framme och lägga sina armband och halsband på. Kanterna på skålarna, passar jättebra till örhängen. I minivasen kan man lägga ringar.

DIY: Smyckesfat

DIY: Smyckesfat

Material:

  • Glasfat, skålar, vaser, ljushållare (Allt fyndat hos Röda Korset)
  • Lim ( Superlim, som är verkligen hållbart, fatet klarar att diskas)  Från Panduro

Smyckesfat – Gör så här:

Här är det bara att leta runt på loppisar, och i dina egna skåp och plocka fram kreativiteten. Testa dig fram innan du börjar limma, så att fatet blir stabilt. Små ljuslyktor är perfekt att använda som själva stomen i smyckesfatet. Vill man ha en annan färg, går det även bra att spraya fatet när man limmat ihop det.

  1. Placera ut fatet
  2. Limma på en ljusstake mitt på fatet. (Det är limmet stelnar inte på än gång, så det är enkelt att flytta runt ljushållaren tills den är centrerad i mitten på fatet.)
  3. Limma på toppen av ljusstaken, lägg på nästa fat, mer lim och sista har jag satt fast en liten vas på toppen.
  4. Låt torka ett dygn. Lägg en tyngd på fatet om det går, för då fäster limmet bäst. jag la några stenar i vasen som tyngd.

Klart att använda! Hoppas jag kunnat inspirera er till att skapa er egna smyckesfat!

DIY: Smyckesfat

Diy Sweden startad Webshop!

Ni vet väl att jag startad en webshop här på sidan! Det har blivit så många saker som jag och mina närmaste har skapat till sidan, så vi håller på att drunkta i alla DIY: projekt här hemma…så därför vore det kul att få sälja några saker! Jag fyller på shopen med de saker som jag tycker passar att sälja, ofta mycket prisvärda om man tänkter på tiden det tar att skapa hantverk… Så gillar du personliga presenter och unika hantverk, så in och kika under shop. Det kommer att komma en informationssida om hur du handlar. Men shopen funkar redan  idag, med varukorg, porto, Swisch och BG betalning…Hoppas du hittar något du gillar, större saker hämtas i Nacka och mindre skickar jag gärna!

Ha en superbra vecka!

Kram Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen