Pyssel med Colop e-mark create

Colon e-mark create

Pyssel med Colop e-mark create

Idag vill jag visa en ny rolig pysselapparat! En liten printer som skriver ut vad man önskar via en app på mobilen, visst låter det enkelt och himla kul! Jag vill samtidigt berätta vem som är vinnaren av tävlingen av Julpysselpaketet! Häng med i dagens roliga inlägg så berättar jag mer om den nya pysselmaskinen: Colop e-mark create

(I samarbete med Unigraphics)

Colop e-mark create

Colop e-mark create – En liten printer med många möjligheter! Allt fixar du i en app i mobilen!

Colop e-mark create

Colop e-mark create

Denna lilla digitala printer, som kan skriva text, motiv och bilder i miniformat.

Här kommer härlig fakta om printern:

Detta är en ny innovativ elektronisk stämpel- och märkningsprodukt som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera klassiska stämpelavtryck, men framför allt effektfulla 3-färgsavtryck av logotyper, bilder och text på olika sorters papper, kuvert, kartonger, trä, böcker och papperspåsar. Egentligen alla porösa ytor.”

Skapa egna avtryck med hjälp av appen som laddas ner från Google Play eller Appstore. Överföring av information sker trådlöst med Wi-Fi från din telefon eller surfplatta  och med ett enkelt klick så kan du få ut din personliga märkning.

Colop e-mark create

Vinnaren i Julpysselpaket-tävlingen är Pernilla @1trappaupp, stort grattis!
Tusen tack alla som varit med i tävlingen! Det här julkortet har jag fixat med printern!

Colop e-mark create

Hur funkar printern?

Jag kan berätta på ett enkelt sätt. Man installerar appen Colop e-mark create i sin mobil. Sätter i färgpatron i skrivaren, räcker till massvis med prints. Laddar printern en stund, och sen sätter man bara på on-knappen. Designar sin text/motiv eller väljer ett färdigt designat print, helt trådlöst drar man sedan skrivare över pappret, och på några sekunder sitter printet på plats!

Colon e-mark create

Designa själv

Man kan på ett enkelt sätt skriva sin text, en, två eller tre rader på höjden. Man kan välja typsnitt, färg, storlek etc. Man kan komplettera med små bilder och söta motiv som finns att välja på i appen. Sedan sparar man det och trycker på ”anslut till e-mark” så laddas din design till printern. Sedan är det bara att dra skrivaren över pappret, vips så skriver den direkt på det föremål du valt att skriva på.

Colop e-mark create

Färdiga designs

Det finns mängder av designade fina print att välja på i appen!

Colop e-mark create

Test av printer

När printern lyser och piper till är den redo att skriva ut på det föremål du valt. Jag testade några olika designs, och gjorde några egna texter, ändrat typsnitt och valt några juliga clipartbilder. Hur snabbt som helst går det att dra skrivaren över pappret. Det som man måste träna på är att se exakt var trycket hamnar på föremålet, efter att ha testat några gånger på ett papper så fick man in snitsen!

Colop e-mark create

Första kortet!

Jag skrev ut några olika remsor med text, klippte och satte små minihäftkuddar så det blir lite mer djup i kortet. Därefter klippte jag kortet som en jätteetikett, gjorde ett hål och dekorerade med ett rött sidenband. Hur enkelt som helst! Tänk vad enkelt om man vill skriva mängder av etiketter, göra julkort, trycka sin logga etc!

Colop e-mark create

Test på sidenband

Jag provade att skriva direkt på sidenband, och det funkade jättebra! Det finns ett tillbehör till den här printern som gör detta superenkelt. Den håller fast bandet så att texter centreras på bandet…och då kan man ju dekorera ett helt band, hur bra som helst! Den ska jag visa er nästa gång.

Colon e-mark create

Julklappstips!

Jag kan varmt rekommendera en sån här liten printer, en fin present till den pysslige, företagaren och alla andra kreatörer!  Vill du kika mer på den gå in på Unigraphics hemsida.

Ha en fortsatt fin pysslig vecka!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

1 reaktion på ”Pyssel med Colop e-mark create”

 1. Hej,
  Har oxå en Colop e-mark. Riktigt rolig liten sak.
  Vet du VAR man kan köpa de olika tillbehören i Sverige?
  Det kommer ju fler och fler tillbehör.
  Spännande att du provade på siden band. Texten ”flöt” inte ut?
  Har du provat på fler material?
  Undrar och hälsar
  Christin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen