Uf företag 15 fiender Memory spel

15 fiender UF

Idag måste jag stolt få presentera min dotters UF företag: 15 fiender UF. Ett härligt gäng på fyra tjejer från Sjölins skola i Nacka, har kommit på en himla fin idé att göra ett memory spel för barn. Målet med spelet är att barnen ska lära sig mer om hur vi tar hand om vår jord och vårt klimat på allra bästa sätt! Tjejerna har ritat, designat, tagit fram söta memorykort och paketerat det jättefint i askar med band. Så klart vill jag hjälpa dem att marknadsföra sin produkt på bästa sätt!

Uf företag

Uf företag 15 fiender UF – Ett memoryspel som handlar om vår planet och vårt klimat

Här berätta tjejerna om sin affärsidé:

15 Fiender UF producerar ett innovativt och lärorikt memory för barn från 5+. En perfekt underhållning för dig som är vårdnashavare för ett barn och vill ta underhållnigen till nästa nivå och samtidigt lära sig om klimatet på vår jord.

Memoryt består utav 15 par där varje par symboliserar ett miljöproblem. Ett av korten i paret består utav en egendesignad bild som föreställer miljöproblemet och det tillhörande kortet i paret är samma bild men med en textruta över som på ett kort och roligt sätt beskriver miljöproblemet. På så sätt lär sig barnet att para ihop rätt text med bild.

Ung företagsamhet

I dagens samhälle framställs UF-företag varje år med förhoppningar om ungdomars utbildning och kännedom kring entreprenörskap. Ung Företagsamhet har drivet att inspirera och främja dagens årgång för att utveckla handelsområden.

Mycket fokus ligger i att förhålla sig till klimatet och hur vi ska kunna förbättra vår situation. Vi är 15 Fiender UF från Sjölins Gymnasium Nacka vars produkt är att informera den yngre generationen om vår klimatsituation. 

15 fiender UF

Ett snyggt memoryspel – med miljövänliga askar, egendesignade memorykort och tydlig beskrivning.

15 fiender UF

Vi lär oss om olika miljöproblem i världen – para ihop bild och beskrivning.

15 fiender UF

Snygga askar med tryckta band med logga – Jag gillar att de använt en enhetlig färgskala för hela spelet.

15 fiender UF

Insidan av asken , spelkorten är paketerade i vitt silkespapper, logga ”jordglob med en ljuslåga”.

15 fiender UF

Bästa lilla printern: Colop e-mark

Jag vill passa på att tacka företaget Unigraphics som sponsrat med printmaskinen Colop e-mark. Den lilla printern med sådana styrkor! Alla askar och band har tjejerna köpt in helt otryckta, och sedan använt maskinen för att trycka sin egendesignade logga. Med en Colop e-mark laddar man bara in en app, skriver in sin text, väljer färg, typsnitt och storlek. Sedan är det bara att sätta igång den lilla printern och dra den över askarna, så skrivs texten du önskat. Jag har tidigare visat hur jag använde den till årets julklappar.

? Vill du läsa mer om printern Colop e-mark klicka på länken.

? Vill du kika på mina tidigare inlägg om hur jag använt den lilla printern klicka på Pyssel med Colop e-mark eller detta inlägg om paketinslagning.

15 fiender UF

Den lilla printern har även ett extra tillbehör för att skriva på band.

Gör bara på samma sätt som en vanlig utskrift, men sätt in ett band i bandhållaren placera printern på och dra printern  framåt, så skriver den på bandet. Hur enkelt som helst!

15 fiender UF

Är ni sugna på att beställa ett Memory spel, kika in på tjejernas hemsida 15 fiender UF och beställ!

Ja tror säkert ni kommer att gilla det! Ha en jättebra vecka!

Kram ? Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen