Pixelhobby

pixelhobby

Pixelhobby

Hej alla gulliga följare! Nu har det vart en liten paus här på bloggen…Det beror på att jag haft en liten minisemester, för att hämta lite ny inspiration, till allt kreativt skapande!

Ni kommer så småningom att få se en hel del sömnadsprojekt, som jag har på gång…men det tar lite tid att skapa, och det är lite mer tidskrävande projekt! På balkongen har jag en hel del projekt på gång, bl.a håller jag på fixa en blomhylla av en pallkrage, bilder kommer snart! I stugan är det badrumsbygge som gäller, vi (min man) håller på att bygga om 70-talsbadrummet, från grunden målet är ett  ”ljus och fräsch badrum med lantlig stil…” det kommer också bilder snart…målet är att det ska bli klart till sommarlovet!  Så det är alltså mycket kul på gång!!!!

Idag tänkte jag visa några bilder på ett enkelt pyssel som vi testade på påsklovet! Pyssel med Pixelhobby, ett lätt och ickekladdigt pyssel som passar liten som stor (från 5 år och uppåt), om man gillar lite pillriga saker!

pixelhobbyPixelhobby

Material: Det här paketet är från Panduro (det ingick material till 4 st. nyckelringar). Det går också att köpa separata nyckelringar och små pixelpärlor i mängder av färger, sitter fast påsmå kartor. Vill man hitta material till riktigt bra priset! så hittade jag en svensk nyöppnad webshop som heter Pixelhobby.se. Det finns mängder av andra utländska webbshopar på nätet inom pixelhobby!

pixelhobbyPixelhobby plattor

pixelhobbyPixelhobby mönster

Det finns ett Pixelhobby häfte att köpa på Panduro för en liten summa. Kolla gärna in Pixelhobby.se hemsida om du klickar här, de har fint material, riktigt bra priser och även gratismönster!

pixelhobbyPixelhobby

Gör så här:

  1. Lägg din nyckelring på motivet.
  2. Tag loss de små pixelpärlorna från pärlkartan.
  3. Tryck fast varje liten pärla enligt mönstret, med fingret.
  4. När du fyllt hela nyckelringen med pärlor är den klar! Inget lim behövs!

pixelhobby
Pyssel och Diy event på gång!

Tips! I helgen kommer det vara ett stort pysselevent på Globen Annexet i Stockholm. Man kan boka in sig fredag, lördag och söndag , eller bara välja en helgdag! På plats finns många pysselbutiker inom främst smycken och scrapbooking, men även Pixelhobby. Det kommer att vara tävlingar, workshops, demos och massa butiker kommer att finnas på plats. Klicka på länken här om du vill läsa mer och anmäla dig!

Eventet heter STOCKHOLM SCRAP AND PEARL EVENT.

Ha en bra dag! Kraam

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen