Nyårsdukning och Gott Nytt År!

Nyårsdukning

Nyårsdukning och Gott Nytt år!

Tänk att vi redan firat Nyår och att vi är inne i ett nytt spännande år! Hoppas så klart att 2018 blir ett riktigt toppenår! Jag är verkligen inte så bra på att summera året som gått….gillar liksom inte att se bakåt…det är mycket roligare att se framåt! Men det bästa med 2017 är iallafall att bloggen gått rasande frammåt! Tusen tack för att ni kikar in här varje dag, och tack för alla nya pyssliga vänner jag fått under året! Idag blir det lite bilder från nyårsdukningen, några matbilder och selfiebild…sen blev det alldeles för suddiga bilder, med dans till discolampan och fyrverkerier i regnet. Gott Nytt År – Hoppas det blir ett jättefint 2018!

Nyårsdukning

Nyårsdukning

En ganska enkel och klassisk nyårsdukning i silver och vitt, men med ett tema ”stjärnor” Här kan man återbruka julens julkulor, lite glitter, en ljusslinga och så våra egentillverkade dekorationer som ni kanske sett i veckan… Den grå duken och löparen i vitt/silver hittade jag på rean hos Hemtex.

Nyårsdukning

Bordsplacering med stjärnor, Piffiga tomtebloss med stjärnor

Nyårsdukning

Servettringar – små minikransar av björkris, och jag satt ihop med svart ståltråd. Ett enkelt vitt sidenband med rosett.

Nyårsdukning

Partypoppers i minihattar, glittriga sugrör från mataffären, några hemmapysslade Nyårsdiadem.

Nyårsdukning

Kulljusstakarna från årets julpyssel…nu hade jag suddat ut alla kritdekorationer…de fick helt enkelt vara matt svarta.

Nyårsdukning

Nu kan kvällen börja!

Nyårsdukning

Lockning av lilla V´s hår och finklänningen på!

Nyårsdukning

Pysselbordet var förberett

  • Eftersom några små var inbjudna, måste det så klart finnas lite lätt pyssel…som de kunde sköta själva. Krympplastkit från Slöjddetaljer var verkligen toppen, och lagom avancerat för kvällen. Kul att se hur figurerna krymper ihop under kvällen.
  • De fick också göra egna diadem med glittrig gummiplast….hann jag tyvärr inte fota, men var lyckat! Det blev jättesöta hatt-diadem som alla fick ta med hem.
  • Pompom djur, som limmades ihop…hann vi inte riktigt med, så det spar jag till en annan gång.
  • Sen blev det poppande med partypoppers, discodans, tomtebloss och tömning av godisbordet!

Nyårsdukning

Knytismiddag är så himla kul till nyår!

Våra gäster bjöd på en riktig superförrätt, pilgrimsmusslor med shitakesvamp, purjo, och en blandning av brynt smör, soya och citron…otroligt fräscht och gott! (Lite suddig mobilbild…men tog lite ledigt från kameran den här kvällen)

Nyårsdukning

Huvudrätt – en klassisker oxfilé, hasselbackspotatis bea och rödvinssås…

Efterrätten var underbar en jordgubbs/marängdrömtårta….som jag missade att fota och visp så var den uppätet…

Nyårsdukning

Tack för det här året! Här får ni en suddig, men glad selfi på mig och min man!

Hoppas ni följer med in i ett kul 2018! Jag har höga förhoppningar om att utveckla mig kreativt på alla plan, med nya roliga idéer, och nya samarbetspartners! Något jag tror starkt på är ännu mer återbrukspyssel, och mer personlig inredning! Är det något ni vill önska er mer av på bloggen, så skriv gärna till mig!

Gott Nytt År! ⭐️⭐️⭐️ Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen