Cricut Halloweenpyssel

Cricut

Nu är det dax för en riktigt kul högtid, Halloween! Det är ju barnens högtid, utklädnad, fest, godsaker, dekorationer och roliga pyssel! I år tänkte jag göra lite roliga Halloweenpyssel med min Cricut maskin, en fin pumpa, en Halloweenkrans, någon girlang, kanske ett spökhus och så klart godispåsar till de Halloweenutklädda barnen som knackar på. Först ut bjuder jag på söta godisförpackningar!

Cricut

Cricut Halloweenpyssel – söta godisaskar

Det finns såå mycket roligt pyssel till Halloween i Cricutvärlden. De här söta askarna hittade jag i Cricut-appen Designspace, bara att ladda med färgad kartong och trycka på ”Make-knappen”, hur enkelt som helst! Får se vem som kommer att få en sådan söt liten godiskorg!

Cricut

Cricut – välj design!

Ni som hängt med här på bloggen har ju sett att jag visat några blogginlägg och berättat om Cricutmaskinen och dess möjligheter. Klicka på länken Cricut, för att läsa mer. Är du nyfiken på att köpa en Cricut skärmaskin, klicka på länken.

Cricut

Halloween – godiskorgar

Välj design, och plocka fram kartongpapper. Det behövs 4 st svarta, ett grönt, ett orange och ett vitt papper.
🎃 Det behövs en limpistol och ett limstift för att sätta ihop korgarna.
🎃 Jag la i svart silkespapper, knöt fast sidenbadn i grönt, orange och lila. Sen fyllde jag korgarna med halloweengodis.

Cricut

Cricut halloweenpyssel – gör så här:

  1. Välj rätt material och rätt skärblad och sätt igång maskinen. Jag kommer att visa en film här på bloggen och instagram så ni kan se hur enkelt det är.
  2. Välj gärna den gröna mattan till ditt projekt, perfekt till kartong. Nu är det bara att följa med instruktionerna på skärmen och byta färg på papper.
Halloweenpyssel
3) När allt är utskuret och klart är det bara att plocka fram limstift och limspistol.

4) Limma fast framsidan på varje godiskorg med hjälp av limstift. Vik upp flikarna och sätt ihop korgarna med hjälp av limpistol.

Vill du se en film hur man gör?

Cricut
5) Lägg i ett silkespapper i varje korg, knyt fast ett sidenband för extra piff. Fyll med roligt Halloweengodis.
Cricut
Visst blev de söta! Det går hur snabbt som helst att göra flera stycken! Skulle passa perfekt på Halloweenpartyt att ge till alla barnen!
Halloweengodis

Cricut

Än en gång tack Cricut för jag fått möjlighet att ha en sådan här rolig pysselmaskin!

Håll utkik det blir säkert fler Cricutpyssel här närmsta tiden!

Kram 💖 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen