Cricut Halloween pyssel

Cricut

Nu ser jag att ni kommit igång ordentligt med Halloween pyssel! Många kikar in i pysselarkivet, och det blir jag så glad för! Idag blir det ett till pyssel med min Cricut maker, skärmaskin! Det har kommit en nyhet inom Cricutvärlden, roliga akvarellpennor! Jag tänkte visa er hur de fungerar, det är ju så kul att maskinen även kan rita och skriva det man önskar! Varsågoda här är Cricut Halloween pyssel!

Tack Cricut Sverige för att jag fått möjlighet att testa era nya Akvarellpennor!

Cricut

Cricut Halloween kort – akvarellpennor

Cricut akvarellpennor

Cricut – akvarellpennor

I det här akvarellkitet ingår nio färgpennor och en pensel som man fyller med vatten. Det finns även akvarellkort att montera på en speciell Kort-matta. Jag hade en hel del akvarellpapper och kartong hemma, som jag testade mina pennor på.

Cricut

Cricut Design space

I Cricut design app, så finns det massvis av färdiga designs, men man kan också designa själv. Det är inte svårt alls, man väljer en ny canvasmatta, och skriver sin text, väljer typsnitt, lägger till symboler, former på kortet och vilka bild som helst som du hittar i Design space. Är man duktig på att rita kan man rita i sin Ipad och ladda upp en bild.. Det finns mängder av möjligheter! Jag valde att göra ett litet 8-kantigt kort som jag tänkte var kul att fästa på Halloweengodiset, flaskan, blomman etc.

🎃 Den här designen hittar du i ”Mina projekt” när du söker på ”DiySweden” eller ”Katarina Hörnberg” i Design space, det är första gången jag laddar upp ett eget projekt, så jag hoppas ni hittar det. Annars kan ni enkelt designa efter egen fantasi!

🎃 Det har gjorts många förbättringar i Design space det senaste året. Det är enklare att hitta och man kan nu välja svensk text, som jag tycker är toppen!

1) Jag valde den 8-kantiga formen, la till en liten cirkel för att kunna sätta snöre, som jag valde att skäras ut.
2) Därefter valde jag att texten och spöket skulle ritas (och då tänkte jag använda mina nya akvarellpennor)
3) Sedan är det bara allt ladda mattan med papper, och penna och skärblad i Cricut maker maskinen, och sätta igång!
OBS! Mitt bästa tips är att använda akvarellpapper, då funkade pennorna som allra bäst!

Akvarellpenna
4) Akvarellpennan sätter du i den vänstra hålet (A) och skärkniven i det högra hålet (B).
Skriv ut
5) Halloweenkortet, skrivs och skärs ut! Snabbt och smidigt!
Halloweenpyssel
6) Jag valde att göra ganska stora kort, eftersom jag ville testa mina akvarellpennor och pensel. Fyll nu penselns behållare med vatten, och sätt igång att fylla i där du vill att det ska vara målat. (Obs! kika på min film längre ned.)
Måla akvarell
7) Penseln har en väldigt fin och bra spets, så det är enkelt att måla även om det är smått. Det vita akvarellpappret funkade allra bäst, färgen flöt ut lagom mycket, och det här måste jag säga var superkul! Vilka möjligheter, nu kan man gör jättefina små kort och tavlor! Tror att de mellanstora barnen skulle tycka det var kul att fylla i sådan här kort! Perfekt nytt pyssel!

Vill du se en film hur man gör?

Cricut

Halloween närmar sig!

Nu har jag satt igång att dekorera lite lagom här hemma! I år är det första gången i familjen som även vår yngsta dotter är för stor för att klä ut sig, men vi kan ju göra lite extra höstmysigt här hemma…och jag tror nog att en hel del Halloweenutklädda barn kommer att knacka på vår dörr, så jag kommer att fixa lite Halloweenpyssel till det.

Ha en fin vecka!
Kram 🎃 Katarina

Picture of Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen