Vi fortsätter med massa hjärtpyssel! Ha ha jag tror inte att jag hinner få med allt vi bakar och pysslar…Men de Hjärttips ni får passar ju till alla dagar att fira! De här smaskiga pinnarna är en blandning av sött, salt och lite syrligt av de frystorkade hallonen! Förpacka dem sött, så har du en gullig present! Chokladpinnar
Chokladpinnar
Salta pinnar, med ringlad mörk och vit choklad, toppad med frystorkade hallon….så gott!
Chokladpinnar
- Smält choklad (vit och mörk) ringla över pinnarna, strö frystorkade hallon över.
- Innan de har stelnat så dela på dem och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
- Klart! Det var väl superenkelt!
Påsar med hjärtan
Material:
- Färgad kartong (två rosa nyanser) (Creativ Company)
- Cellofanpåsar – mini (Lagerhaus)
Verktyg: sax, penna, hjärtform, limpistol, blomstans
Förpacka chokladpinnarna
- Börja med att förpacka pinnarna i de små cellofanpåsarna.
- Rita av hjärtformen på färgad kartong, två st till varje påse.
- Stansa ut blommor med blomstansen.
- Skriv ditt budskap på ena hjärtat.
- Limma fast blommorna på hjärtat.
- Limma fast hjärtat på påsen, limma fast det andra hjärtat på baksidan. Klart!
Hoppas ni får en fin Hjärtdag!
Kram Katarina