Personlig almanacka – Tävling

Personlig almanacka

Nu är vardagslivet igång igen! Skola, jobb och pyssel…Ändå rätt kul och skönt att få lite ordning på dagarna! Idag bjuder jag på något fint som kan få till din struktur i livet! Genom ett samarbete med Personlig almanacka, har jag fått välja ut och designa en egen almanacka eller skrivbok…Yngsta dottern fick designa sin egen bok som present! Idag visar ju hur den blev! Som en extra gåva till er följare kommer jag att tävla ut ett presentkort där du har möjlighet att också få hem en alldeles egendesignad almanacka eller skrivbok.

Personlig almanacka

Personlig almanacka/Skrivbok – Himla kul att starta upp hösten med en ny skrivbok och nya pennor!

Personlig almanacka

Designa din almanacka/skrivbok – gör så här:

Kika in på Personlig almanacka och testa att göra din egen bok. Man kan designa sin framsida, med egna foton eller valfria vackra bilder. Man kan välja mellan olika fodral, olika sorts insidor som är blanka, prickiga, randiga, eller almanacka med personliga detaljer som ex födelsedagsdatum, kartor, to-do-listor etc.

Personlig almanacka

Skrivbokens insida

Vi valde flertalet vita sidor, för att kunna rita, ett gäng prickiga sidor för att använda till Bullet journal och randiga för att kunna skriva i skolan. Det medföljer en plastficka och en linjal som sitter fast inuti boken.

Personlig almanacka

Ett häfte med miniblock

Det finns flera olika små söta miniblock som man på enklaste sätt kan klistra in i almanackan eller skrivboken. Använd som komihåglistor, träningslistor, till läxor och annat kul!

Personlig almanacka

Söta stickers – mängder av olika stickers att välja bland. Toppen till Bullet journaling!

Personlig almanacka

Finfina pennor – Det finns mängder av olika pennor i bra kvalitét!

Personlig almanacka

Bullet journal – Ett kul pyssel i din skrivbok

Man kan rita upp sina egna almanackssidor, sina moodtrackers, kom ihåg listor, receptsidor, pysselsidor…Ja det finns massor av roliga Bullet journal sidor. Sök inspiration på Pinterest.

Personlig almanacka

Mood tracker

Här har jag fått rita en sida i min dotters bok…Jag tycker ju det är så kul! Man gör en ”Hur man mår” sida för en månad, och färglägger sitt humör. Det kan vara kul att följa hur månadens humörsvängningar varit…kan man se något spännande mönster. Jag kan rekommendera att rita en sida över din träning eller sömn och jämföra humör och träning/sömn. Ja iallafall är det kul att rita i en sådan här bok. Himla tjockt och fint papper, och pennorna är verkligen toppen. Jag har provat mycket, så jag kan varmt rekommendera detta.

Personlig almanacka

Tävling!

🌸 Vill du vinna en presentkort till att designa och välja en valfri almanacka/skrivbok och/eller pennor!

🌸  Presentkortet har ett värde på 399:- och är giltigt till 31/12 2020. Välj om du vill tävla här på bloggen eller på Instagram. Jag önskar pysseltips från er!

🌸 Tävla på Instagram: Lägg en kommentar under tävlingsbilden och ge mig ett pysseltips! Vad är ditt roligaste pyssel, det behövs bara ett ord eller en mening! Följ gärna mitt konto @diysweden och @personligalmanacka.

🌸 Tävla på Bloggen: Maila eller skicka en kommentar här på bloggen och berätta om något roligt pyssel! Vad gillar du att pyssla med!

Det vore oerhört roligt och jag skulle bli så tacksam om ni vill vara med! Det kan ge både mig och er andra mer inspiration till höstens alla nya pyssel!

🌸 Delta med era pysseltips!  Senast söndag den 30 augusti.

🌸 Jag kommer att lotta och meddela vinnaren den 1 september! På instagram eller via mail.

Hoppas att ni vill vara med i höstens först pysseltävling!

Kram Katarina

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll to Top