Om mig

Katarina Hörnberg

Välkommen till Diy Sweden


Vad roligt att du hittat till min pyssliga blogg! Jag heter Katarina Hörnberg och det är jag som driver Pyssel- och bakbloggen Diy Sweden, en sajt med en härlig blandning av DIY, pyssel, hantverk, återbruk, trädgård och recept!

Livet en blandning av storstad och lantliv

Eftersom jag bor i lägenhet 10 minuter från Stockholm City och gärna vistas i vår lilla stuga i skärgården på fritiden så blir bloggen en härlig mix av livet och pysslandet i lägenheten och alla kreativa pyssel som skapas vid vår lilla stuga med trädgårdsliv och ateljé i källaren.

På landet pysslar jag helst med material från naturen, jobbar i trädgården, målar tavlor, loppisfixar och skapar i lera. I lägenheten blir det många små pyssel som sömnad, pappers/pärlpyssel, bakning, balkongfix och inredning. Med man, 3 stora döttrar och en liten hund blir livet aldrig tråkigt, vi skapar mycket tillsammans! Jag delar tiden är på bloggen med arbete på förskola, där hämtar jag mycket av inspirationen till alla barnpyssel.

Min bakgrund

Jag har gått konst och fotoskola, mängder av kreativa kurser, och pysslat hela livet med allt mellan himmel och jord. Jag gillar att prova nya material och testar gärna nya pysseltrender. Många av mina pyssel följer årstidernas skiftningar, och jag pysslar extra mycket till högtider som Påsk, Alla hjärtansdag, Halloween och Jul. Jag försöker att använda mig av svenska pyssel och recept för lyfta fram våra svenska traditioner. Eftersom jag älskar att baka, blir det en hel del bakning på bloggen, och ofta i kombination med roliga förpackningar.

Pyssel som du kan hitta på Diy Sweden

Lerpyssel, akvarell/akrylmålning, betong, mosaik, makramé, vävning, sömnad, broderi, tovning, glas/porslinsmålning, smyckestillverkning, fimolera, textiltryck, batik/shiboritryck, hemmagjorda skönhetsprodukter, ljustillverkning, papperspyssel, återbrukspyssel, barnpyssel, odling/trädgård, blomsterdekorationer, godispyssel, kalaspyssel, enklare snickeri, DIY/byggprojekt, virkning/stickning och bakning.

Vill du samarbeta med mig?

Jag mailar dig gärna mitt Mediakit så kan vi tillsammans komma fram till något kreativt och roligt tillsammans. Jag älskar att ta mig an nya utmaningar, möta nya kunder och ta fram nya idéer.

Maila: info@diysweden.se


DiySweden finns på Facebook, Instagram och Pinterest, följ gärna med i min pyssliga värld på @diysweden

Tack för att du kikat in här, hoppas ni finner många inspirerande pyssel!

Kram Katarina

Rulla till toppen