Krans med Påskinspiration

krans

Krans med Påskinspiration

Till våren brukar jag göra en ny krans till dörren, den här gången blev det en krans av björkris, med lite påsktema. Mitt bästa verktyg är limpistolen, speciellt användbar till att sätta dit alla små ägg på kransen! Här kommer lite bildinspiration…

krans

Krans med Påskinspiration

kransVårkrans

Material: björkris (hängbjörk har lite böjligare grenar), prickiga fjädrar, fågel, vaktelägg, svart ståltråd (Blomsterlandet), sidenband (Ikea), färgade prickiga fjädrar, avbitartång, limpistol (Panduro).

Ett urblåst decoupagedekorerat ägg (klicka här för att se mitt tidigare inlägg), ett urblåst ägg målat med svart nagellack.

Krans – Gör så här:

  1. Börja med att böja björkriset till en fin cirkel. Jag gillar när den är lite spretig, så att kransen liknar ett fågelbo.
  2. Linda den svarta ståltråden, glest runt kransen, avsluta med en ögla för upphängning på baksidan av kransen.
  3. Limma fast fjädrar, vaktelägg, några halvor av vaktelägg runt hela kransen. Jag har blandat mintgröna och svartvita fjädrar, för att det ska matcha rosetten. Använd gärna limpistol, det går så snabbt och lätt att limma fast allt på kransen!
  4. Limma till sist dit, de två större decoupageäggen nederst på kransen, sätt dit fler fjädrar, vaktelägg, en rosett och till sist fågeln.

Klar att hänga på dörren!

krans

Ha en härlig vårdag! /Katarina

Katarina Hörnberg

Katarina Hörnberg

Välkommen till pysselmagasinet Diy Sweden. En pyssel- och bakblogg som vill uppmuntra dig till kreativitet! En härlig blandning av pyssel, diy, trädgård och recept! Jag hoppas du blir inspirerad! /Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen